camlara film cektircem vallahi tırstım ya bi günde 4 kere cevrilirmi insan
avcılarda mustafa burcu parkında yapıyolar böyle çevirme. Deli gibi arıyolar ve trafikde var egzozlusunu affetmiyo filme bişey demiyo ama egzozluyu affetmiyo dikkat etmekte fayda var.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
olmasa benide götürcekler
geçen bizede oldu aynısı aa apaçiye bak tipe diyoduk sivil çıktı kartı gösterdi aldık inceledk bi gbt yaptık sonra verdik kimlikleri yeşilköy sahilinde bisklete binyorum adamlar her gün çeviriyo ya tipim bozuk değil alla all dyrm niye böyle bişey yapıyolarama herkese yapıyolar aslında sırf bana değil artık dedim abi dün bugune bir suç işlemedim walla
zaten yanımda kimlik olmuyo 1 lira su parası oluyo ıpodum telefonum
![]()
Geçtiğimiz haftasonu çorluda 2 tane canlı bomba yakalandı. O sıra asker olduğum için bizi dikkatli olmamız konusunda epey bir uyarmışlardı. Yakalanan canlı bombaların eylemi çorluda değil, istanbulda gerçekleştireceği konuşuluyordu..
Denetimler bununla İlgisiz de olabilir, ilgili de...
Güzel bir olaymış. Bu kadar sıkı olmasada bu denetimlerin sıklaştırılarak sürekli hale getirilmesi çok iyi ve caydırıcı olur.
Keşke hep böyle olsa bunlar bızı uzmez sıkmaz vs..
Bızı abuk subuk kendı egosu yada kıskanclıgı yuzunden yolumuzdan paramızdan ısımızden eden trafık polsılerı darlıyo..
daha deminb beni çevirdi e5 te 2 motorlu yunus egsoz açık bağra bağra gidiodmyırttım ama yalvar yakar
![]()
açıklık getireyim olaya polis devriye araclarına gps sistemi kuruldu arac 15 dakika boyunca aynı yerde haraketsiz kalırsa merkeze sinyal gidiyor,ayrıca belirlenen devriye yolları var diyelimki hırsızlık oldu hemen o bölgeye bakan polisin datasına bakıytorlar eger ordan gecmesi gerekirken gecmediyse yandı![]()
BOZBEY
o kırmızı yunusların yetkileri dahamı fazla anlamıyorum her boka karışıyorlar
geçen parkta köpek gezdırıyorum adam geldı kalk ayaga dıyor oldu dedım kıslaya burası...!
onlar cok artıs yetkılerını bılmek lazım ona gore davranmak lazım trafıgıde beledıyede asayısede herboka karısıyorlar!
evet son zamanlarda cok fena oldular nefes aldırmıyorlar helekı yunuslar heryerde aman trafige karısmasınlarda bızde rahat edelim unutsunlar bızı
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
bende soracaktim bunu butun istanbulda var ama abarti sekilde.cevirmelerde acayip artti hatta yolda giderken selektor yapip on kesen polisler gordum kac kere sirf kontrol icin.gecen gun atakoyden bakirkoye gecene kadar 3 tane cevirmeye girdim.iyi hosta biraz abartiyorlar.her sordugumda 16 plakasin diye cevirdik diyorlarbu sIkI denetimi bilen varsa aciklasin merak ediyorum.
genelde uyusturucu amaclı cunku o kadar arac aranmaz....aslında bır nebze ıyı yapıyorlar bızım mahallede butun genclık ıcıyordu sımdı ceza alanlar oldu ıcmeyenler cogaldı herkes korktu acıkcası
ama tabı herkese muamele ederken fıx olarak muptezel muamelesı yaptıkları ıcın rahatsız oluyor ınsan
bızım burdakı park ıcın cıdden farkettı eskıden kosebası esrarkes hapcı doluydu rahat rahat gezemezdı kızlar vs parkta sımdı bakıyorum cocuklar kosuyor kızlar falan oturuyor guzel oldu bı huzur rahatlama var ama tabıkı ınsanlara yaklasım konusunda cıddı bıcımde egıtım gormelerı gerekır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)