Bu işin gurusu Mehmet Gazihan cevaplar umarım...
kesinlikle vag grubundan bi arça alırdım o gruptanda seatı tercih ederdim
www.egeturbo.com
Turbo asker
aslında ibizaların iki eskilerinde cupra mupra aranmaksızın 1.9 tdi var.90 hp standartve blok aynı sanırım... klimalı , abs li , bayaada ucuz...iş yapmazmı onlar?
hundai getz diyorum, 110 hp lik 1.5 dizelleri mevcut yanlis hatirlamiyorsam, o kasada 110 hp lik dizeli chiplersen en kotu ihtimal 140-150 civari bi hp olur ve hafiflikle birlesince super komik olur, bide ona yay ve konisimi yaptinmi tadindan yenmez, saka cihazi olur ;p
emin değilim , kullanmadım ama sanırım benim gibi şanzıman kısa diye biliyorum getzinkini.(max 180-190)
1.8t audi a3 alrıdım ona abanırdım , dizele ne kadar chip yapsan da 4.500de vites değiştirmek kacınılmazDizelde chipe karşıyım , ekonomi için yapılmış arabalar olduklarından .
Ama al a3 1.8 t tecavüz serbest
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ok-temiz/detay
Instagram: mutusgarage
accent era+chip+egzoz of derim![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
mehmet gazihan şuanda polo aracı var hemde 1.9 tdisanırım buda size bi örnek hem hafif hem 1.9
![]()
GOT DİESEL&TORK
aslında arkadas tam olarak benim yapmak istedigimi yazmıs normal kullanımda az yakıt fakat iyi bir arac geldigindede beraber yürümek yada bir adım önde olmakbirde dizeldeki tercihimin sebebi seri araclar kendi fikrim +tork bittimi vites atıyorus benzinli gibi kesiciye kadar gitmenin anlamı yok
Degerli yorumlarınız icin teşekkürler.
Gayet ıs yapar b motor ,PD degıl onlar Vp37 enjeksıyon sıstemıne sahıp,komple forged motor mahle pıstonlar gıbı lıstesı var.Blok olarak gayet saglam,gt15 tarzı b turbo olması lazım ustunde,daha buyuk turbo,enjektor,Fmıc,debrıyaj degısımı ıle 200bg lerde kullanılanları mevcut avrupada.Ucuza alınıp yavas yavas yapılabılır.Aynı motor golflerın 90 lık versıyonlarındada var.110 luklarla aralarındakı fark turboları cok az farklı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)