bizim kendi kendimizi ezme marifetimiz varken dünyada kimsenin bizim için bişey demesine gerek yokyanlış yoldayız dostlarım...
bizim kendi kendimizi ezme marifetimiz varken dünyada kimsenin bizim için bişey demesine gerek yokyanlış yoldayız dostlarım...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
o kaskın içinde, pistteki o gürültünün içinde o kadar rahat duyulabileceğini mi sanıyorsunuz arkadaşlar.
kaskın içinden konuşmaya çalışan birisi ile konuştunuz mu hiç? üstelik bunların kaskın altında kafalarına giydikleri bir zıbıttırı da var. duyulmaması mümkün.
üzerine o pist inanılmaz gürültülü..
f1 pistinde o kadar mal kişinin bir arada olduğuna inanmıyorum ben.
bi ara yangın tüpünü sıkıcaklar sandım pimini falan çekti bi ara
hiç bi zaman böyle şeylerde 4/4 lük olucak diye bi söz konusu olamaz bi yerden bi hata her zaman çıkar.
ben hiç bişeye kızmadım rezilde olmadıkta bu yazıya Allah çarpsın yarıldım koptum öldüm
2.sine gelirsek temizliği insanlığı merhameti bizden öğrenenlerin karşısında hiç bir zaman rezil olmadık bu saatten sonrada rezil olmayız Fatih Sultan Mehmet Han'ın askerleri yani dedelerimiz dişlerini fırçalarken eywah bunlar dişlerini bileyliyolar bizi yicekler diyen adamlara hiçmi hiç rezil olmayız rahat olun TÜRK her zaman asildir.
Birde Türk denildiği zaman önce bir destur denilmesi gerektiğini aklımızadan çıkartmamalıyız...
Rezil olduk diyenlere allah akıl fikir versin diyorum bende..
Orada ki görevliler pilotun her dediğini yapmak zorunda değiller zaten. Canı istemesse o tüpü lastiğin altına koymaz bu kadar basit. İlgilizce bilmiyorda olabilir, ilk defa f1'de görevde alıyor olabilir. Dünyanın her yerinde oluyor bu tip olaylar ezmeyin kendizi biz böyleyiz zart zurt...
916 V6 Turbo
Bence ne dediğini duyamıyorlar. Sürekli geçen F1 arabaları ve kaskın içinden söyledikleri duyulmaz diye düşünüyorum.
ekip olarak her gördüklerini eşi dostu kapmıyolar belirli bi seviye ve yabancı dil arıyolar. ayrıca arkadaşlara katılıyorum niye rezillik olsun ki o anki psikoloji ile çoğumuz aynı duruma düşebilirdik. o an ne düşündüğünü bilemeyiz ki. bunun gibi küçük şeyler her yarışta ve her organizasyonda mutlaka oluyodur. millet olarak kendimizi yermeyi ne kadar çok seviyoruz.
kesinlikle rezillik değildir, gayet olağan normal şeylerdir grubuna katılıyorum bende,
hüloooooooooooooo
git duvaramı yaslıon telemi yaslıon nereye yaslıosan yasla arka tekeri yangın tupuyle araba durdurmakta neymiş. aynı gun orada yangın sondurme gerektiricek kaza olsa bu seferde tüpü arabanın altına takoz niyetine koymusuz yangın cıkmıs sonduremedik biz türkler adam olmayız diceksiniz![]()
yasanan olay tabiki hos gozukmemiste istekte gayet sacma bence.
ama pimi cekip tüple saglam arabaya girişse baya gülerdim![]()
rezillik bir hadise yok bence...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bende rezil olduğumuzu düşünmüyorum.ayrıca sanki araba durmadan inemiyo mu aşağı anlamadım ki.sanki 20 km hızla gidiyoda araç üstünden atlayacak...
mark webber çok mu anlaşılır şekilde ingilizce konuşur bu da işin diğer tarafı..
Avustralya aksanıda ilginçtir, ağzını yaya yaya konuşurlar, İngilizcesine güvenen, ordakileri suçlayan arkadaşlara duyurulur..
Anlasalar bile, Weber istese de F1 kaymasın diye tekerine yangın tüpü koyulmaz..
Weber el kol hareketleri çekip, laga luga edeceğine çıkıp tüp mü koyacak, parke taşı mı çıksın kendisi koysun.2 sn. sonra çıkıp alkış tutup şaklabanlık yapana kadar, o işi de yapabilir.Tabii amacı kameraya oynamak değil de, aracın kaymasını önlemek ise..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)