User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
182 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: F1 deki Rezil Olduğumuz An

vtecturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsaydım o tüpü weber in bı tarafına sokardım.ayrıca dalga gecen o yabancı spıkerlerınde tahmın ettıgınız yerıne gırsın o tupun daha buyuk olanı...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son sahne super ya işaret ediyo bi geri bi geri en sonunda brovo diyo
    o kadar kasmaya gerek cok in arabadan kayarsa tutsunlar
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene hayatında ehliyet almak dışında 3-4 kere araba kullanmış bi arkadaşı şöför yaptılar pist'in yanındaki yolda Bu işte direk tanıdık işliyor..

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O an adam arabaya tutun deseydide bizimkiler arabaın arka tekerine koysaydılar?

adamlar her ihtimali göze almış konuşma tam net değil onlarda napsın belki araca sıkılacağını düşünmüşlerdir.Anlamasalardı araba yansaydı birden pilot öyle demiş olsaydı bu seferde aa mallar gittiler arka tekere koydular rezillik derdik
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz böyle şeylerle rezil olabilecek kadar küçümsenecek bi milletmiyiz dostlar allah aşkına yaw konusunu yapmaya bile değmez ... bence bu konu kapanmalı
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bununla ilgili bir muhatap bulmaya calıstım ama bulamadım . Dil bölümünde okuyan bir sürü öğrenci var bu organazisyanda gayet başarılı şekilde yer alabilirler , hatta yardım , bayrak konusunda kusursuz bir durum cıkar ortaya eminim . Ama üllkemde her iş günü kurtarmak , şuan o konuyu kimse hatırlamaz oh atlattk derler
    Instagram: mutusgarage

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendı gorusumu belırttım elalemın s..e gerdege gırmeye gerek yok.......

baskalarının diline cok hevesliyiz o yuzden okullarımızda baskalarının dilleri ogretiliyor din dersi kaldırtılmaya calısılıyor burası turkıye yaa elhamdürillah müslümanız ya

neyse bu konu cok uzar gıder ne ben anlatmak ıstedıgımı anlatırım nede sız ....
    Burası Türkiye müslümanız demek bu ülkede yaşayan milyonlarca müslüman olmayan türkü ezmek demek. Müslüman olmayan farklı dine mensup bir çok türk yaşıyor Türkiyede. Özellikle Mardin ve Hatayı bir incelemeni isterim. Türkler var oluşlarında Gök Tengri'ya inandılar daha sonra üyük bir çoğunluk müslümanlığı seçti geri kalanlar seçmedi. Din konusu okullar yerine ailede verilmeli. Din dersinde sadece müslümanlar için bilgiler veriliyor sureler öğretiliyor ve namaz kılma gösteriliyor. Alevisi namaz kılmıyor, Hristiyan olan hiç öğrenmek istemiyor vs vs uzar gider. Ya herkese eşit tüm dinler gösterilmeli ya da aileye bırakılmalı en doğrusu bu.

Benim kızgınlığım bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar yani sen. Bu şekilde Türkleri Türkiyeyi savunacaksanız hiç savunmayın. Hiç bir dil bilmeyip sadece Türkçe bilen yabancı kişileri hiç anlamayan bir Türk olacağıma 15 dil bilen, herkesi anlayabilen ama ülkeme ve benliğime sahip çıkan bir Türk olmayı yeğlerim. Elin gevurunu konuşturacağımıza dilini anlar yapar sonrada türkçe iki kelime eder yollarız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi adım gibi eminim ki, bu anlaşamama olmasa ve ordakilerden biri araba kayıyor diye yangın tüpünü getirip lastiğin önüne koysa bu konu gene açılırdı..

Öküzlere bak yangın tüpü koydular takoz niyetine tüm dünyaya rezil olduk..

Aslında çok anlamsız çok mantıksız olan bişeyi isteyen pilotu anlamadılar diye ne cahillikleri ne yarım akıllılıkları kaldı..

Bu kadar hazımsız olmayalım bence..

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ingiltere gp de adam girdi piste

wtcc de safety car kazaya sebep oldu

yine wtcc de 1 aracı 6-7 tur yanında duran vince yükleyemediler

daha önce türkiyede megane rs trophy de 2 gözetmen kuma saplanmış aracı tecrübesizliklerinden dolayı itebileceklerini zannederken başka bi araç daha oraya saplandı seans durduruldu

bu ekip charlie whiting den aldığı komutla hareket ediyor.hiç istanbul parkta ilk viraj kazasının bütün parçaları 10-15 kişi tarafından 1 turdan kısa sürede yarış devam ederken nasıl toplanıyor seyrettinizmi?

medical aracının yol kenarındaki pilota çarptığı yarış var

avustralyada piste giren kangurular var

vinçe araba yerine kendini bağlayan salak gözetmenlerin olduğu yarış var

pistin ortasındaki parçayı alırken yerlerde yuvarlanan gözetmenlerin olduğu yarış var

tek başına kuma saplanan gp2 aracını itmeye çalışıp araba üstüne düşen gözetmenler var

pit girişinde amaçsız hareketler yapıp yarışı ve kendini tehlikeye atan salaklar var

pilota yardım edeyim derken onuda yanında yere kapaklayan gözetmenler var

daha var da var.............

sadece pistte olanlar daha bunun rallisi bilmemnesi ohooooo.bunların hangisini yada hangilerini biliyorsunuz da duyduğunuzda "aaaaa rezil oldular salak herifler" diye konu açma gereği duydunuz?

insan türk bile olsa yarışlarda anlaşamıyor bazen.her yerde her pistte olur.gülüp geçin işte

salak wber kendi rezil oldu.yangın tüpü yangın söndürmek içindir takoz olsun diye değil.vitese takıp bıraksa problem olmazdı diyicem ama belki takamamıştır

bu kadar ezik olmayalım yaaa

bu adamlar daha geçen ege rallisinde etapta 2 km yol kenarından gitmek isteyen polisleri sokmadılar yola.o derece ciddi iş yapıyorlar.herşeyi bilmeden ne kadar kolay zannediyorsunuz.
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maloş çıksın sanki 200 le gidiyor araba
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam çıldırmış resmen yaa yazık günah be kardeşim böyle bir organizasyona nerden bulup getirmişler bu davarları

ilkay325i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Webber Ne Küfür Etti Hee

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha

sıksaydı keşke
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar basit ve bilmeden yorumlar yapılmış..
    1.f1de görevli olmak için yakın veya tanıdık olmak gerekmiyor. tosfedin sınavına giriyorsunuz ve gecerseniz gözetmen oluyorsunuz.
    2.Ordaki gözetmenler en gec sabah 7-8den beri orda o sıcakta o tulumlarla bekliyor ve bütün gün 2 su ve yarım ekmek arası peynirle ve 3 ay sonra alıcağı gözetmen ücretiyle..
    3.şef intervation kulaklık diğerleri tıkaç takarlar ve bunlar kesinlikle ses geçirmez zaten adamda kaskın içinden konustuğunu sürekli araç geçtiğini düşünürsek ingce bilmek birşey fayda etmez türkçe konussa bile anlaşılmaz.
    4.eğer orda o intervation direk yangın tüpünü koysa bu sefer "suna bakın yangın tupuyle napıo yangın cıksa napıcak bu salak rezil etti bizi" derdiniz.
    5.yarış heycanını sadece yarışcılar değil ordaki gözetmenlerde yaşıyor bunuda düsünmek lasm.
    6.türkiye gözetmenlik konusunda gerek sarı mavi yeşil bayraklar gerek araç kurtarma çoğu ülkeden kat kat iyi durumda ki bunu FİA söylüyor.
    7. çarli amca hic bir zaman telsizden bilgi yada komut vermiyor.
    8.ordaki hic bi gözetmen webberin uşağı değil sonuç olarak.

rezillik bi durum kesinlikle sadece bilip bilmeden konuşmak ve aşağılamak var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet uluslar arası bir organizasyon yapıyorsun ama görevlilerin ingilizce bilmesine gerek yok ne gerek var canım burası Turkiye gelenler öğrensin burda yarışmak istiyorsa dimi ?

Japon ya gidince Japonca konuşuyorlarmış zati , Almanyada almanca filan ...

ciddi şaşkınlık içindeyim Formula 1 dünya şampiyonası düzenleniyor ve ingilizce bilmeyen yada yetersiz olan insanların orda olması normal gözüküyor ?

bu yorumları gördükten sonra pisttekiler hakkında dediklerimi geri aldım gene yangın tüpünü sıkmadılar oda bi başarı tabi görevlerini gayet iyi yapıyorlar .

yazık.
    f1 yada herhangi bir yarışta görev koşulları cok zordur ve karşılığında hic birsey kazanmassın. sadece gönüllülük işidir. federasyonun cok seçme şansı yok heleki çoğu üniversite final zamanı ve a.ö. final zamanların ortasında düzenlenen bir F1 için.
    kule 6 büyük ihtimalle kocaeli ekibinin ve kocaeli üni. final dönemindeyiz yani bu demekki hic öğrenci yok yada çok az var normal vatandaşta ingce bilmek zorunda değil. madem sen çok iyi biliosn ingce sen niye gitmedin?? görev almak için içerde adamın olmasına gerek yok sadece sınava giriyorsun.
    o kulaklığı kaç kere taktında böle konusyorsun? onları taktığın zaman 10cm yakınındaki adamı duymassın bilip bilmeden gördüklerinde çok yanlış konusmussun.

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya abartmayada gerek yok...

Webberi akşam alır emre ergani reina ya götürür ordanda gece koynuna karı sokarlar unutur gider
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanctuary35 çok biliyormuş gibi yazmışn tşk ederim biz zaten hiç görmedik hiç denemdik hiç bilmiyorduk sayende öğrendik iyiki varsın.çok merak ettim hic bilip bilmedigim kanat ına nasıl vardın ? bi yazda öğrenim bende ...

sıkıldım herkese aynı şeyleri yazmaktan bi önceki sayfalara bak yazdıklarına gayet net cvp alıcaksın hea anlamadın ozamn bi daha yazarım senin için.

Sen niye gitmedn diye gereksiz bir soru sormuşun Amerikada yaşadığım için pek mümkün değil malesef. Sırf ben oraya başvurupta işe alınmayan bu işlerle çok ilgili en az 5 kişi tanıyorum o yüzden bana küçük emrah modu yapmayın yok şu kadar saat ayakta şu kadar yemek falan filan gecin oraya giden insan onları göz önüne alıyor zaten orda pist görevlisi secimlerinde pekte adil davranılmıyor bunu herkes biliyor.

Video da hersey ortada adam kulaklıgını cıkarıyor webber in kafasına kadar giriyor 1-2 cümle konusuyor anlamış gibi kafa sallıyor halbuki hiçbirşey anlamamış neyine daha inkar ediyorsunuz ?
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2009 ve 2008de kule 15 ve kule 2 görev yaptım.
    benim ve arkadaşlarımın tosfed yada fed. yada herhangi spor yetkilisiyle alakamız yok ozman resimlerimizi beğendiler öle aldılar bizi demek.
    sölediklerine bakarsak hic bilmiyorsun hic denememişsin demekki. öle tvde izlemeye benzemior bu işler. 1e1 ortamda bulununca hersey farklı.
    o çok ilgili en az 5 tanıdığın gelsin kocaeli ekibine burda adam aradılar götürcek öle torpillik bi durum yok orda 800den fazla insan calısıo 800üde mi torpilli?
    oraya giden insan bunları göz önüne alıo ama hatalı olmadığı için snn gibilerin rezil ettiler vs vs laflarını yemio.

inkar edicek biş yok ordaki adam 4 4lük ingce bilcek diye bir şey yok ki sadece pit görevlilerine sorulur ingce biliomusunuz die.
    tekere yangın tüpü konulmasını istemesi bikere kurallara aykırı böle saçma seymi olur orda yangın cıksa nolucak? orda arabanın kayması gözetmenin sorunu değil gitsin duvara yaslasın pist güvenliyse sorun yok.
    burda anlamadığın sudurki 1.derece önemli olan gözetmenin güvenliği 2.pilotun güvenliği gerisi önemli deil gitsin duvaramı carpıo parçalanıomu napıosa yapsın

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yucelebeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam çıldırmış resmen yaa yazık günah be kardeşim böyle bir organizasyona nerden bulup getirmişler bu davarları
    miyon dolarlık webber dimi? o çıldırdı diye ne dediğini 100tl ye çalışan 30küsür derece de anası ağlayan adam a anlatamadı dıye çıldırdı yazık oldu webbere
    rezil olduk bizde ülkece arabdan dumanlar cıkmıs pit e girmeden 30 sanıye önce aklına sıkmak gelicek tabi adamın takoz ucundan geçermi aklının ki yazı olmadan konuda direk bende izlesem video yu derdi ne bunun diye düşünürdüm...3 5 yıl tr de futbol oynayıp 1 kelime türkçe bilmeyen adam utanmıyorsa bu adamında utanılcak bı yanı yok asıp kesmenınde uzatmanında bı anlamı yok...s.k kırığı istese 30 kere iner binerdi debelene kadar artis

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)