User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
182 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: F1 deki Rezil Olduğumuz An

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu halka her şeyi öğrettim uşaklığı öğretemedim..K.ATATÜRK) beceremiyoruz başkasının başını beklemeyi..
    Allah'ını seveyım cuk oturmuş konuya atam'ında senın de dılıne saglık.

ayrıca arkadaşlarında soyledıgı gıbı yanı adam yıllardır profesyonel olarak yarış pılotu ve oyle sacma sapan bırşey agaa su elındekı yangın tupunu benım araca takoz yapalım dıyor garıp olmuyor ama bız adamın dedıgını anlamayınca garıp oluyor ya bırazcık dusunelım de konuşalım lutfen

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun yok
    direk sorun yaratırım tüp demeden takoz yapmayı anlamaınz laızm tamamıııı !!!
    74 model sehpa...

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 yıl önce gözetmenlik sertifikası almıştım. Ozamanlar tırmanma veya ufak çaplı pist organizasyonlarında gerçekten eş dost veya aynı arkadaş çevresi yer alıyordu.
    Ama F1 org.u için %100 ingilizce aranıyor ve artık işler eskisi gibi değil. WRC İlk kez yapıldığında Antalyadaydım ordaki gözetmenlerin halinden biliyorum bu 1 saatlik olay için günler öncesinden gidip orda yaşamaya başladıklarını o gözetmenlerin. Bu yüzden hakkını yememek lazım ordakilerin.
    Boxer in side

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ağzı olan konuşuyor yahu arkadaşlar yapmş yorumu ama bende konuşmadan edemicem çünkü bende ordaydm
    ingilizce bilip bilmekle alakası yokki bunun o herif kaskan sesini duyuramaz o kadar mesafeden el hareketleriyle anlaşmaya çalışıyorlar malumunuz anlaşamıyorlar herif tüpü gösterince napıcak adam? 200kişilik bi ekip ingilizce bileni var bilmeyeni var pilotlarla iletişim halnde olmaları yüksek ihtimal olan ztn bilenlerden oluşuyor.
    Ayrıca aynı yarışda ilk virajda olan kazada aracı en kısa sürede dışarı alıp zemini uygun şekle çok hızlı sürede soktuğmz, bayrakların düzgün şekilde çalıştığından dolayıda teşekkür almş bir ekip bu bilmeden yorum yapmasak iyi olucak..

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rezillik istiyorsanız Urfa GAP ta yapılan motorsiklet yarışını izleyecektiniz.
    Uluslararası motorsiklet federasyonu Gap'ta yarış düzenledi ama olaya Türkiye motorsiklet federasyonunu dahil etmediler. Yarış sırasında gözetmen yerinde pistte elinde telsizle koşturan takım elbiseli abiler vardı. TR Federasyon başkaNI Eurosport'ta bi sonraki hafta yapılan Superbike canlı yayınında bu organizasyonu yapan yetkililerimizi yerin dibine soktu çıkarttı. Ama basında yer almadı bu olay
    Boxer in side

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam F1 pilotu diye lastiğin altına takoz koy diyecek sizler o pilotu yargılayacağınıza bunu bir şekilde anlamayan görevlileri buradan kınayacaksınız. Kusura bakmasın kimsede bukadar avrupai olmayın adam webber die haklı olacak değil ! Herkes bilir o yangın tüpünden takoz olmayacağını ! Birkaç post önce arkadaşların bazılarının yazdığı gibi adam araba yanarken el kol işaretlerinden sonra tüpü sıkacağına lastiğin altına koysa, burda siz salak gerzek yangın tüpünden takoz olurmu sıkacaktın onu rezil olduk ahh ahh dersiniz... Ama yoook webber istemiş o tüp TAKOZ olcakmış vay efendim neden anlamamışız... Konuyu okudukca şaşırıyorum...
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eklemek istediğim birşey daha ;

Yabancı bir pistte TÜRK F1 pilotu olsa ve o aynı istekde bulunsa burda aynen şöyle derdiniz...

'' Adamlar profesyonel usta yangın tüpünü yangın için kullanırlar takoz olsun diye değil. Bizim TÜRK F1 pilotunun bunu istediğini nerden anlasınlar !! Suç TÜRK pilotta böyle istek dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir bide aracın kanadında mangal yapsaydın ahahah öhöhöh hahaha hehehe falan fistan... ''

Bu cümleler farklı versiyonlar halinde türk pilota söylenirdi. Ama bu pilota söyleyemeyiz çünkü bu WEBBER onu anlamayanlar utansın dimi ? suç BİZDE dimi ?
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yangin tupunden takoz olmaz. Webber isaret etmeden onu oraya bizim gorevliler koysaydi cahil cuhela derdi bir cok kisi.Adam elbetteki hortumu cikaracak yangin tupunu isaret ediyor asil bizim ordaki gorevlilere helal olsun.Yanlis birsey yapmamak icin ugrasmis adamlar hatta yangin tupunu takoz olarak isteyecegini dusunmek bile istememisler.
    Webber yangin tupunu isteyecegine kalkip gorevlileri cagirip araci durdurmalarini isteseydi ingilizceyi yarim yamalak bilen biri bile anlardi.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "stop car" demesi bile yetecekti.adam gibi cümle kurmasına bile gerek yok

orda bu 2 kelimeyi bilemiyecek olan 1 kişi bile olduğuna inanmıyorum.bunu diyemeyen bi gerizekalı weber
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakkalda calismak icin bile artik ingilizce isteniyor bu insanlarin yarislarda isi ne?

Bir ara tupu sikacak sandim da allahtan sikmadi.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakkalda calismak icin bile artik ingilizce isteniyor bu insanlarin yarislarda isi ne?

keşke kaskının içine doğru bütün tüpü sıksaydı bi dahiki sefere kaskını çıkartıp konuşurdu
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke kaskının içine doğru bütün tüpü sıksaydı bi dahiki sefere kaskını çıkartıp konuşurdu
    böyle bi günde can sıkıntısı hat safadayken beni güldürdün abi allahda seni güldürsün
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yangin tupunden takoz olmaz. Webber isaret etmeden onu oraya bizim gorevliler koysaydi cahil cuhela derdi bir cok kisi.Adam elbetteki hortumu cikaracak yangin tupunu isaret ediyor asil bizim ordaki gorevlilere helal olsun.Yanlis birsey yapmamak icin ugrasmis adamlar hatta yangin tupunu takoz olarak isteyecegini dusunmek bile istememisler.
    Webber yangin tupunu isteyecegine kalkip gorevlileri cagirip araci durdurmalarini isteseydi ingilizceyi yarim yamalak bilen biri bile anlardi.
    aynen katılıyorum yavrım

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

webber yanlış bilmiyorsam pek ingilizce konuşmuyor birde kaskla adam nasıl anladın

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tipik türk manzarası yapcak bişey yok
    özellikle secıolar demekki xD

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi bi yana güzel bi gündü. sırf o sesler için her yıl giderim.

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trt1 deki f1 le ilgili programı izleyen varmı aranızda ?

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    var.arasıra baktım

ama rtl ye daha çok baktım.okay karacan salağını 5-10 dk dan fazla çekemiyorum ben
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda bu kadar adam yazmış yok öyle rezil olduk yok boyle insanları koyuyolar bilmemne..

acaba kendileri orda olsa kafasında kask olan vede ne dediği belli olmıyan bi adam F1 in içinden direk olarak yangın tüpünü gösterse ne anlarlardı??
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahım sana geliyorum ya ...

Bıktım herkese tek tek cevap vermekten . Yok ordaki ses yok kask içişnde falan filan her sayfada bunu yazan bir kişi çıkıyor daha önceki sayfalara bakın görceksiniz cvp ını ...

bi bizim ülkemizde pilotlar kask içinden konuşuyor zaten ? diğer ülkelerde görevlilerle kasklarını çıkartıp konuşuyorlar dimi ? hea tabi oralarda bide arabalar sessiz çalışıyor sadece bizde motor sesi var ? Japonya gittikleri zaman pilotlar görevlilerle japonca almanyada almanca konuşuyor sırf bize kıllık olsun diye türkçe değil ingilizce konuşuyorlar.

ingilizce konuşmaları ne kadar saçma dimi ? uluslar arası bir organizasyon dünyanın her yerinden insan çalışıyor alman ı ingiliz i polanyalısı rus u ispanyol u ama hep bütün basın toplantıları söyleşiler takımların kendi arası konuşmaları hep ingilizce bu kadar ingilizce konuşulan bi yerde pist görevlilerin bilmeye ne ihtiyacı varki ? yeteri kadar bilen var zaten video da gördük tarzanca ile elinde sonunda anlaşıyorlar ne gerek var ingilizceye...

devam beyler bu mantık takılın siz . Yarın bigün uluslar arası bir şirket e gidin işe girin yurt dışından gelen misafirlerinize ing değil türkçe konuşun bu mantık devam edin ne diyim size
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)