Benim için iyi olur ehliyeti aldığımdan ergenliğe yeni girmiştimsurat çocuk kulaklar burun yetişkin
Bir an önce değiştirsinlerde kurtulayım mıstır sıpaktan
![]()
benmki daha yeni eskiyene kadar değişmem![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
şu nüfus cüzdanını da bir değiştirseler çok iyi olacak.. çarşaf gibi cüzdanları taşımak yakışmıyor..
Bide cıplak uzanıyım![]()
Bıraksınlar bu işleri ya sanki başka dert kalmadı bunun peşine düştüler wurguncular
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
2006 da ehliyet aldım. alırken baktım 17 10 olması gereken doğum tarihim 17 01 girilmiş. memura doğum tarihim yanlış yazılmış nasıl düzeltiriz diye sordum. 30 lira verirsin yeni ehliyet basarız dedibenim hatam değil ki siz yanlış yazmışsınız fatura niye bana çıkıyor dedim. bişi demedi. o günden beri ehliyetimde 17 01 yazıyor
para istiolar die değiştirmedim
şimdi varsın çipsiz olsun. para istiyorsa değiştirmicem D:
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
ya biz ne kadar geri kafalıyız herifler bizim iyiliğimiz için çalışıyo nıye oyle dıyonuz aaa![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
arkdaslar yeni gelen emniyet müdürümüze laf yok sakın diyorumhemen alıyolar , ben facede grup açtım 2 ay sonra emniyette buldum kendimi aman ha
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
Bu hiç iyi olmadı. Yazılan cezaların çıkmadığı gibi ceza puanlarıda çıkmıyordu. Şimdi ceza makbuzu tarihe karışacak. El terminalleri ile direk dıt dır online işleyecekler cezaları. Bu hiç iyi olmadı hemde hiç.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
O kadar tartışıldı bu tür konular saçmaladık böyle şey mi olur dedik,bir yere varamadık ..üzül üzül nereye kadar..artık gülelim hayatımıza bakalım ve diyelim ki ;
güzel fikir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)