Hayırlı olsun Selçuk.
Yeni arabanda hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
hayirlisi olsn kanka kazasiz belasiz kullan. az cok anliyorm ben 2.5 sene kullandm civici sattm sx emanetmişte civic hala kapidaymiş gibi gelio 2 ay olduki 2.5 seneden deil 8 seneden bahsediosn sennere gittii bu arada tb istanbuldami gene ?
halinden anlayabiliyorum bi ara benm arabamda satılacaktı çok kötü bir duygu.
yeni araban hayırlı olsun yerini doldurur (belki) zamanla.
Hayırlısı Olsun Selçuk...Allah Ep3'tende Daha İyilerini Nasip Etsin....Kazasız Belasız Bu Arada
hayırlı olsun kazasız belasız
hadi hayırlısı olsun selçuk abi ep3 lede bi bütün olursunz hiç sıkma canını rollingciler yandı diyorum![]()
alanada satanada hayırlı olsun sende bukadar dert etme selçuk alan kişi sefasını sürsün kazasız belasız binsin
alanada satanada hayırlı olsun.
hatırlıyomusun selçuk yıllar önce bi rolling konuşmada up306 ile denermisin diye sormuştum sende eminmisin diye sormuştun bi başkasıda l love pron yazmıştıbi pron görmeden gitti demek tb. Aklıma geldi bu saatte yazayım dedim bide arka bagaj konusunda bi tartışmamız olmuştu dedim gibi herşeyin orginali güzeldir halada sözümün arkasındayım
yeni araçın hayırlısı olsun bu arada ALLAH kaza bela zeval vermesin.![]()
Dün gördüm TB Yİ Avcılarda demek yeni sahibiydi ? Neyse tosunum hayırlısı olsun artık bende dün GT yi verdim![]()
Nihahahah
Mev Satıldı
Tb Satıldı
Emin de sattı VTI 'ı
Ben kaldım buralarda yanlız bıraktınız beni hainler.
kaça satıldı?piyasayı görelim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)