jamdajoler tanıyor benim bildiğim
cem'i bi ara pm atıyorum telefonu nu
filmdeki adı kevın dı hep aklıma o geliyor benim
http://www.imdb.com/character/ch0004114/
Failure is not an option.
mustafa benim tanışıklığım var ama telefonu yok.
silivride oturuyordu.bir kaç benim eski çalşıtığım yere gelmişti RC sini tamire ama sonra ne oldu hiç bir fikrim yok.ama silivride oturduğunu biliyorum.
GOLF MK-III
500 hp 200sx im olcak unutcamway be
içinde yatarm
![]()
Cep telefonunu aradım bende şimdi ama kapalı uzun süredir bende msnde görmüyorum.
Fransaya gitmiş olması muhtemel bende öyle düşünüyorum ama niçin haber vermedi belki acil bir durum oldu.. Ama Kevin bu yapar inanırım beklerim![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
yelilkoyde babasının bi işi war medikal malzemelerle alakalı oda orda çalışıyo iş telefonunu unuttum kaydetmeyi ordan belki ulaşabilirsiniz dier arkadaşların dedii gibi fr gidince iletişimi kopuyo çocuun giderkende aramıyo hayırsız![]()
iyi çocuktur ama dediim gibi çocuk ve biraz zorumsuz
bence size sıkıntı çıkarıyosa verin bi güvenlikli bir otoparka gelince versin parasını çıkarsın
Nasıl bir sorumsuzluk bu ya
arabayı otoparka bıraktın diyelim sonra gelip sana emanet ettim demesin..
otoparkda ne gelicek başına kimbilir..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
arkadaslar kım olursa olsun salakta olsa sorumsuzda olsa arabasını bırakırmı ınsan elbet bırsey olmustur kımse ulasamıyorsa
Arkadaşlarına facebooktan mesaj atıp konu hakkında bilgi vermek yanlış olabilir. Kimin ne olduğunu bilemeyiz, dostumudur hasmımıdır...
K.
mustafa arabayı bana bırakmanı söledi cekıci parasını sen vercekmişsin olmazsa bugun arabayı yolla ben toplar biner satarım huahuahuahuahau
Saka gibi gercekten...
Herhangi bir arkadasıyla ailesine ulasıp evinin önüne falan aracı cektirebilirsiniz.
Bizim Onur Demir de tanıyor olabilir, bir sefer körfeze bizle gelmisti.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Vay arkadaş arabanın ne çok sahibi varmış ahauahau![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)