advanları verdiğim subaruda çıkmış![]()
advanları verdiğim subaruda çıkmış![]()
DD-Tune
Mechanics -Tuning - Accesories
EcuTech Chiptuning -Remapping
www.ddtune.net
www.instagram.com/ddtune
Micra çok iyi olmuş ya özellikle şimdi baktımda bayaa para harcanmış gibi duruyor show car olarak..
Bugün D&R a baktım bulamadım markete gidip alırım birazdangüzel sayı elinize sağlık
![]()
Elinize saglik onur yine guzel bir sayi olmusa benziyor,yarin sabah ilk isim dergiyi almak, fotolari iceren cd yi bekliyorum buaradatekrar tesekkurler,,,
TeamPASAOGLU
Güzel bir sayı olmuş Jant temizleyici ve Lastik parlatıcılarını merak ettim doğrusu yarın arabayı yıkamadan dergiyi alıcam![]()
guzel sayılı alınır![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Güzel sayı, tebrikler kardesim
Bu arada keşke FN2leri grupca cıkarsaydınız![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bmw Club Turkey konusu dikkatimi çekti doğrusu.Güzel bir sayı olmuş.
gri Z cok guzelmis
Tabiki zevk meselesi kardeşim.Fark ettiysen kaç sayıdır hep motor modifiyeli araçlara yer veriliyordu. Bu kapaktaki araç da hem body kit hem de hifi sistemiyle çok çok iddialı bir araç. Body kit'i müzik sistemlerinde uzman fiber ustaları yapmışlar. Ve inanır mısınız 1 tane bile hata bulamadık. Bu kadar muntazam bir body kit çok az gördüm. Tavanı kesip, ön camı da pleksiden kestirip oturtmuşlar. Nokta hata yok. Bu başarılı çalışmayı kapakta vermeyecektik te nerede verecektik Özgürüm?
Bu tip araçlardan hoşlananlar da var sonuçta. Bu bir show aracı nihayetinde. Önümüzdeki daha farklı bir kapak hedefliyoruz. İstanbul'da çekimlerini yapacağımız en az 15 tane araç var. Ancak fotoğraflarını çekip de bekletmek istemiyoruz kimseyi.
Kıbrısla da yeni çalışmaya başladık. Bu yüzden onlara da kapakta yer verelim dedik.
Diğer yorum yazan tüm dostlarıma da çok teşekkürler.
Loading World's Best Magazine...
Dergiyi biraz önce aldım lastik parlatma jant temizleme olayı cidden güzel olmuş
ve honda civic yerine keşke honda typer yazılsaydı kendi görüşüm ama illa vardır öyle yazıldıysa bi sebebi herhalde . e30 cuların nürbirng pist çıkarması cidden güzel olmuş ve posterde FN2 yide beklerdim kısmet değilmiş tekrardan elinize sağlık onurcum![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)