bende şaşırdım sms paketi ile 60 tl beklıyodum 53 geldi.Sen o zaman diğer operatörlere verilen 5000 i aştın yada diğer şebekye msj atıın.
bende şaşırdım sms paketi ile 60 tl beklıyodum 53 geldi.Sen o zaman diğer operatörlere verilen 5000 i aştın yada diğer şebekye msj atıın.
altı üstü 3-5 msjın onu geç 3-5 dk nın faturası 20 lira fazla olurmu![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
benim bir turkcell hattım var bu tarigfe birde aveanın hattı war turkcelli yeni aldım 175tl fatura geldi sınırı aşmışım aveda turkcelle konuştugum 2-3 katı konusuyorum msj paketi yapmadan msjda atıyorum en çok 80 tl gibi bir rakam geliyor..bence avea al 2sinide kullanan biri olarak sölüyorum..![]()
bence avea alma... doğru dürüst sinyal çekmez.. kapalı bina içinde adam gibi çekmez.. avea çöp..
avea kamu ekstra kullanıyorum. kuzenim öğretmen onun adına.
1600 dakka avea içi 400 dakka diğer operatörler ve sabit hatlar.
3 ay oldu ilk iki ay 22 lira bu ay 34 lira geldi. babam bile çağrı atıyor ben arıyorum
sms 0.24 lira
süre aşımında dakika başı 0.24 lira
edit: sms için en güzeli turkcell kontörlü. 8 küsür liraya 10.000 sms fazla bile geliyor![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
çok can yaktı bu turkcellnasıl son nefesini vericek bunlar bilmem
![]()
Abi bende hep Turkcell numarası var, zaten öğrenci adamız öyle günde telefonla konuşmam maksimum 20 dakika vardır-yoktur. SMS ile işi götürücem. Zamanında Avea hattımda vardı faturalı, çoğu arkadaşım Turkcell kullandığı için pahalı geliyordu. Hoş şimdi zaman rekabet zamanı, herkes müşteri çekebilme peşinde ama Turkcell'in kaliteside bir başka
.
turkcell kamu tarifesi kullanıyorum.1200 dakika her yöne gayet mantıklı ve cazip.ayrıca turkcell kalitesi![]()
hepsi birbirinden pompacı bu operatorlerın ama turkcell gold plus kötünün iyisi![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Aynen. Ama sanirim paketin fiyati 45 tl ye cikmis en son turcellden oyle dendi bana. 11 lira da 100 sms paketi = 56 tl vermem lazimdi ama bu ay niyeyse 52 odedimbide dakkalar 1200 den 1500 e cikti sanirim. Bence pahali ama turkcellin hizmeti iyi simdiye kadar hicbi sknti cekmedim
vodafone sabit hatlar ve vodafone ile sınırsız görüşme diyer oparotörlerle 500 dk aylık 55,00 tl
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)