User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: 106GTİ Sorgu

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamayın ama biliyorsunuz ama eksik biliyorsunuz ve anlamı kalmıyor bildiğinizin...

Çıta iptalinin söz konusu olduğuna nereden vardınız?

Çamurluk sinyali vs.. millet 98 vti a 99 görünüm veriyo şüphelenmiyorsunuz adam sinyal rengini değiştirmiş şüphe ediyorsunuz..

98 yılının ilk 6 ayında hatta ilk 5 ayında satışa sunulan 106 gti larda vardı çıta evet ancak sonrasında böyle bişi yok örneğin...
    Yanlış anlaşılacak birşey yok.Dediğin gibi 98/2 ve sonrası çıta yok.Vti vs.den anlamam açıkçası.Ben daha çok Fransızlar ile ilgileniyorum.Koltuklarını değiştiren bir vatandaştan araba namına herşeyi değiştirebileceğini bilmek gerekir.Amaçta bunu anlatmaktı

Kimin çıtasını kim nerde söküp ne yapmış beni bağlamaz yani

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlaşılacak birşey yok.Dediğin gibi 98/2 ve sonrası çıta yok.Vti vs.den anlamam açıkçası.Ben daha çok Fransızlar ile ilgileniyorum.Koltuklarını değiştiren bir vatandaştan araba namına herşeyi değiştirebileceğini bilmek gerekir.Amaçta bunu anlatmaktı

Kimin çıtasını kim nerde söküp ne yapmış beni bağlamaz yani
    kardeş yanlış anlama ama bence 106 yı iice araştır ondan sonra yorum yap..bu arabanın koltukları orjınal 98 koltugu 98 lerin bir kısmında yarı nubuk yarı deri vardır..bazı 98 lerde de komple deri vardır..98 ler le 2001 lerin derilerinin kafalıkları farklıdır..bu arabdaki 98 kafalığı..yani o arabada sonradan takılan bir koltuk değil..modelinin koltuğu..yazık günah milletin arabasına şahibeli felan demeyin..bırakın 106 dan anlayan adamlar yorum yapsın ne satanın zararı olsun nede alanın kafasında soru işareti..

MRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gsi_club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kirmizi renk isterseniz kartaldaki kirmizi çicek gibiydi.onu almayi düsünebilirsiniz.
    zeki sattı hasan 106yı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel arkadaşlar

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206RC - VTİ - 106 GTİ üçlüsünden birine kısmetse 2hafta sonra niyetlenicem ..fiyat olarak

uygun olduğundan dolayıda 106GTİ yi performans/fiyat oranı sebebiyle ciddi ciddi

düşünüyorum.

bilgi amaçlı konu açtım o yüzden.

gti de kırmızı,beyaz,sarı,indigo blue tercihim.

boyalı var boyalı var dediğiniz gibi.komple boyanmadan önceki fotoğrafları olması lazım ki

akılda soru işareti kalmasın.

106 gti icin fiyat/performans oranı iyi demişsin yanlız şu var. 106 var adamı Vezir eder, 106 var Adamı rezil eder. Boşuna dememişler. Saxo Vts 106 gti al,Ekonomi Kazansın, Tornacı kazansın Tamirci Kazansın Türkiye kazansın. Bu araçlara binenlerin %70 i belki daha fazla araçlarının sanayi bağımlısı olduğunu söylüyorlar. Burda ben 106 saxo vts yi komple karalamıyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece gerçek satıcı bulmak gerekiyor. Yurt dışında modeli eski olup Komple kaporta boyadan geçmiş araç. Standartlara oranla daha fazla para ediyor. Bizim ülkemizde Komple kaporta boyaya sokulan aracı öncelikle kazalı veya taklalı muamelesi gösteriyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acemi değiliz abi...

streetracer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok kartaldakı araç değil.O araç arkadaşımın hala onda..Bu araç esenlerdeki araç olabilir.98 kiraz kırmızı..
    Atışalanında 2 tane kiraz kırmızısı vardı biri YT 274 diğeri ZMD 10.ZMD 2001 olması lazım.YT'i iş yerinin orda çok görüyodum.öyle bi bakışta araba boyalımı kazalımı diye anlayamam ama sahibi iyi bakıyodu diyebilirim...

Alıntı enRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    '' 91 model arabanın faturası kitapçığımı olurmuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)