ben yavaş araba sevmiiim diyim sen bana pazar arabası diyisiiiinnn
fn2 senı oyalar abı wrx cıkana kadar sonra onun hızına alışınca![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şekli şemali, malzeme kalitesi, yol tutması, gidişi, herbirşeyi tatmin edici. Kesinlikle alınası bir araç.
セルカン+レーラ=愛
ama pazara ilk giden sen olcanPlastik kalitesi falan orta segment arabalar içinde. Ama öyle takır tukur plastik sesi gelmiyor. Deri dikişli direksiyon, civiclerin direksiyonu bile oldukca sportif. Cağdaş bir göğüs yapısı var. Koltukları oldukca rahat ve sportiftir. Tek Sorunu köeşeleri dönerken kalın sutunlardan dolayı bazen eğilmen gerekebiliyor yolu görmek için. Yani şimdi 600hp lik araban gibi gitmez ama öyle sokakta giderkeni veya uzun yolda araba sollıycağın zaman sana maraz cıkarabilcek araba sayısıda belli başlıdır. Alırsan ve ileride sıkılırsan haberim olsun mutlaka ama
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
cupra R'lar geldimi TR'ye arkadaşlar oda güzel alternatif olurdu aslında
Golf MKVII 1.6 Tdi
hehe yaw adamın ztn binmediği araba yok typerda dahilişte bilindik bir sorunu varmı yada ben beğendim siz ne diosunuz olarak açmış konuyu
bana sorarsan r56 jcw yada fn2 typer arasında birisi alınabilir ama typer 2 kişiden fazla binmek için çok daha elverişlidir birde yüksek sürat seviosun 230+ lar honda ile daha çok işine gelir
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ici dısı modern zorlandıkca sorun cıkarmayacak, cok da asırı yakmayan gayette guzel bir arac. Bu segmentte geziyorsan eger aracın cok fazla olusu seni rahatsız etmeyecekse 2.0 TFSI scirocco da dusunebilirsin. Chip egzoz gunluk olarak senin isini fazlasıyla gorur.
fn2 nin içi dışı tasarımı bence çok çok iyi
günlük gazlamalık herturlu kullanılır rahatçana herhangi bir sorun çıkarıcağını düşünmüyorum
birde geçengün sahibindende yeni kasa golf r gordum mavi renk çok hoşuma gitti
ah bide fiyatı yüksek olmasa
ilan no #26151498
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yeşilinden 1 cupraR veyahut sarısından harika olur bencee
Golf MKVII 1.6 Tdi
r53 GP
Golf 5 GTI
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
FN2 hariç birsürü alternatif çıktı ortayaBence FN2 özellikle içi çok şık,dışıda rengine göre havalı diyorum,performansı zaten yeter günlük kullanım için trafikte..FN2 Fiyatları nasıl bilemiyorum ama düzgün bir araç bulunamazsa Focus 2.5 ST&Golf MKV GTI'da bakılabilir..Hayırlısı Olsun..
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Günlük kullanım, dikkat çekmemek, konforlu olmak falan bence Golf GTI'ı ön plana çıkartıyor. DSG olursa konforu daha da bir pekişir diye düşünüyorum.
edit:5 kapı olursa çok daha kullanışlı olur, tamam 3 kapı güzel duruyor da arkadaş, eş dost bindiğinde her seferinde öndekilerin inip binmeye çalışması can sıkıyor. Ebeveynleri arkaya oturturken de bi ton laf yiyorsunuz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)