User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ankarada film uygulaması

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün cirit atıyorlardı artık ben de camları indiriyorum ve bi arabanın yanına falan saklanıyourm olur da mecburen geçersem meclis kavşağından. ama bana orada filmden çekip emniyet kemeri takmama cezası yazarken resmen 3 polis ışıklarda bekleyen arabaların arasına dalmıştı bunu da belirteyim. yani filmli araba arıyorlar. ara yolları kullanın vay efendim mesai saatlerinde ana noktalardan geçmeyin.

memur şunu demişti; standart olmayan herşeyden dolayı ceza yazabilirim.

Standartın kıstası nedir?

araca koku takmakda standart dışı olarak kabul edilir. Zira sıfır aracın göğüsü durduk yere sıcaktan malzeme hatası sebebi ile çatlasa araçta koku olduğundan dolayı garanti dışı kalır.

Nedir Standart??

Kuran-ı Kerim gibi töğbe haşa yasa hazırlıyorlar. Ucu açık nereye çeksen gelir.

ARaçta teknik değişiklik. O zaman bende gözlük takan polise küfredeyim. Bu arkadaş teknik değşiklik yapmış. Orjinalden az görüyor ama görmek için gözlğk takmış diye.

Ya da küpe takan insanlarıda çevirsinler o vakit. Teknik değişiklik!!

S....m teknik değşikliğine yetti bea
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uygulamalar bi yana her yer kameralandı artık her ışıkta durup yukarılara bakar oldum
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2.5 yıldır filmle rahat rahat geziyordum. 1.5 yıldır önünden geçtiğim polis ilk kez çevirdi şaşırdım.

Bakalım nereye kadar dayanırız.. Eski aracımda vardı bunada tam App yaptırıyım diyordum şimdi vazgeçtim, iyice dikkat çekmenin anlamı yok

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'mızı seviyoruz zamanında zenonları söktüm yahu sırf dikkat çekmeyeyim diye..

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sırf araba koyu renk, acaip sıcak cekiyo, sıcaklarla bas edemiyorum diye taktım valla..

Kışa kadar yakalanmazsam, sökücem zaten kışa..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kv661 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standartın kıstası nedir?

araca koku takmakda standart dışı olarak kabul edilir. Zira sıfır aracın göğüsü durduk yere sıcaktan malzeme hatası sebebi ile çatlasa araçta koku olduğundan dolayı garanti dışı kalır.

Nedir Standart??

Kuran-ı Kerim gibi töğbe haşa yasa hazırlıyorlar. Ucu açık nereye çeksen gelir.

ARaçta teknik değişiklik. O zaman bende gözlük takan polise küfredeyim. Bu arkadaş teknik değşiklik yapmış. Orjinalden az görüyor ama görmek için gözlğk takmış diye.

Ya da küpe takan insanlarıda çevirsinler o vakit. Teknik değişiklik!!

S....m teknik değşikliğine yetti bea
    bunu diyen memur bana bir de şoyle cumle kurdu;

şimdi bu işi muhendislik hesapları yaparak yapıyorlar. yayın uzunluğu jantın ağırlığı farların xenon olup olmaması falan bana diyor bi de .. ben de tabi yapma ya hoca demek ondan siz bu kadar takıyorsunuz falan dedim tabi. ama şunu da ekledim e dedim sizin ceza yazdığınız herşey legal olarak satılıyor satılırken yasak değil de legal olan şeyi ki amacı belli sonucta alıp takmak suc teşkil ediyor.yayları alıp makarna yapan yoktur yani diyince memur; valla akşam tezgahta bıçak da satılıyor ama uzerinde gorursek işlem uygularız dedi. yani kendi de saçmalığın farkına varıyor anladığı dilden konuşunca ama muhendislik hesabından dem vurmayı da ihmal etmiyor

valla işin ozu şu ; serzeniş yaparak bi yere varamayız kanun belli kural belli. ha iyi gecinebilen dil dokup ceza yazdırmayan varsa yırttılar. ben bunları yapamam diyen varsa malesef ya ceza odeyecek ya da standart a donecek.

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu diyen memur bana bir de şoyle cumle kurdu;

şimdi bu işi muhendislik hesapları yaparak yapıyorlar. yayın uzunluğu jantın ağırlığı farların xenon olup olmaması falan bana diyor bi de .. ben de tabi yapma ya hoca demek ondan siz bu kadar takıyorsunuz falan dedim tabi. ama şunu da ekledim e dedim sizin ceza yazdığınız herşey legal olarak satılıyor satılırken yasak değil de legal olan şeyi ki amacı belli sonucta alıp takmak suc teşkil ediyor.yayları alıp makarna yapan yoktur yani diyince memur; valla akşam tezgahta bıçak da satılıyor ama uzerinde gorursek işlem uygularız dedi. yani kendi de saçmalığın farkına varıyor anladığı dilden konuşunca ama muhendislik hesabından dem vurmayı da ihmal etmiyor

valla işin ozu şu ; serzeniş yaparak bi yere varamayız kanun belli kural belli. ha iyi gecinebilen dil dokup ceza yazdırmayan varsa yırttılar. ben bunları yapamam diyen varsa malesef ya ceza odeyecek ya da standart a donecek.
    aynen bende sordum gecen gun orjinal olmayan herseye yazarım dior.
    dedimki ben eksoz koyucam zevkı cıkmıyo aracın. satılırken yasak degılde bız takıncamı yasak dedım madem bu yasak satılmasın gidin satanlara ceza yazın dedım.
    ona kalırsa hersey yasak dior, sokakta düğün yapmakta yasak ama yapıyolar dio, konvoy yasak ama konvoy yapıyolar dio örf ve adetler böyle yapacak bişey yok dedi.
    abi sana kolay gelsin dedim uzadım

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben filmleri söktüm rahatladım
    satmak serbest takmak neden yasak konusuna gelince ürünler trafikte kullanılsın diye satılmıyor yani ordan bişey çıkmaz boşa uğraşmayın ürünlerin bir kısmının üstünde de yazıyor zaten pist kullanımı için üretilmiştir diye ya sökeceksiniz ya da yakalandığınızda yalvar yakar uğraşacaksınız
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kameralar 21 haziranda çalışmaya başlayacak... yandık arkadaşlar.. istanbul yolu çiftlik kavşağı sonrası zaten kamera vardı yetmemiş gibi bir çift daha döşemişler..

GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende cıkartmayı dusunuyorum günlük olarak kullanmasam sorun olmas ama günlük binince illaki birileri yakalıyo yalvar yakar nereye kadar
    Stock

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benide dun polis cevirdi
    ruhsat dedi nedir problem dedim
    kontrol yapıoruz bua rabanın rengi ne dedi Kırmızı dedim bu nasıl kırmızı dedi bende kırmızı gibi kırmızı dedim bu mat dedi e ruhsatta parlak yazan gordunmu dedim arabayı kontrol etti eksozu etti muayne cart curt herseye baktı birsey bulamadı iyi günler dedi o an yaşadıgım hazzı anlatamam
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kameralar 21 haziranda çalışmaya başlayacak... yandık arkadaşlar.. istanbul yolu çiftlik kavşağı sonrası zaten kamera vardı yetmemiş gibi bir çift daha döşemişler..
    Eryamana doğru mu var kamera ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eryamana doğru mu var kamera ?
    şaşmazla sincan dönüşü arasındaki yolda var... ama şeker fb önündeki sincan yolu üzerinde henüz bir kamera görmedim..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim burdada gallerianın orda kavşakta 3-4haftadır mekan edinmişlerdi her spordan çıktığımda çeviriyorlardı beni şimdi 3-4 gündür yoklar herhalde başka yer buldular

en son nazmiden volvoya yaptırdığımız çift muhur app için çevirmişlerdi gerçi filmde vardı

bu plakalar gerçekmi diye sorup çift mühürü gorunce ii akşamlar diyip gonderiyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta çarşamba günü çekmeceden beykente çıkarken opet vardır bizim bu tarafdakiler bilir.

Orda sürekli çevirme yaparlar kamyonlar o yolu kullanıyor diye.

Neyse araç düşük zaten fazla değil ama, önde plaka yok tamam eyvallah.

Opetten çıktım tak çevirdi beni ki arabayı her gün görürler ordan geçerim.

Evraklarınız dedi baktı herşey tam

Durdu durdu Ohhoo dedi Camlar full film önde plaka yok işlem yapacağım,

dedim filmmi tekrar bi bak takmış simsiyah gözlikleri artis 23 24 yaşında arabayı filmli görüyor. Neyse plakaya baktı app hemen çıkarttı gözlükleri mühürleri arıyor baktı onlarda çift mühür dedim hemşerim biz çekmecenin adamıyız sürekli ben bu yolu kullanıyorum demezmi bizde türkiyenin adamıyız diye. Neyse dedim varmı bi eksik yok dedi plakayı sen ön cama koy daha iyi olur dedi eyw. deyip çıktım gittim.

Buda camlarımın filmli gözüktüğü hali , çevirmeyide arkadaki yolda beykente giderken yapıyorlar.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta çarşamba günü çekmeceden beykente çıkarken opet vardır bizim bu tarafdakiler bilir.

Orda sürekli çevirme yaparlar kamyonlar o yolu kullanıyor diye.

Neyse araç düşük zaten fazla değil ama, önde plaka yok tamam eyvallah.

Opetten çıktım tak çevirdi beni ki arabayı her gün görürler ordan geçerim.

Evraklarınız dedi baktı herşey tam

Durdu durdu Ohhoo dedi Camlar full film önde plaka yok işlem yapacağım,

dedim filmmi tekrar bi bak takmış simsiyah gözlikleri artis 23 24 yaşında arabayı filmli görüyor. Neyse plakaya baktı app hemen çıkarttı gözlükleri mühürleri arıyor baktı onlarda çift mühür dedim hemşerim biz çekmecenin adamıyız sürekli ben bu yolu kullanıyorum demezmi bizde türkiyenin adamıyız diye. Neyse dedim varmı bi eksik yok dedi plakayı sen ön cama koy daha iyi olur dedi eyw. deyip çıktım gittim.

Buda camlarımın filmli gözüktüğü hali , çevirmeyide arkadaki yolda beykente giderken yapıyorlar.

Çekmecenin adamı

plekumat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    App'ye mühür
    Bende yaptırabilsem iyi olacak.
    Ön Sislerim açıkken çevirmeye denk gelmiştim, Aksi gibi ruhsatı evde bırakmışım..
    plakan sahte çekeceğiz arabayı demişlerdi

Xenon, cam filmi, egzoz olsa ne yaparlar kim bilir
    Astra CDTi

Alıntı DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
    Your car is actually a kind of bumblebee my friend They'r both GM

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çekmecenin adamı
    Yakında kurtulacam buralardan ararsın o zaman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada trafik var diye eskişehir yolunu kullanmayıp benim gibi çevre yolunu kullananlara kötü bir haber geliyor. hacettepe ye yaklaşırken gördüğümüz kameralı düzenek yakında çevre yolunda. tam cepanın arkasına denk gelen düzlük. hani herkesin bastığı düzlük

düzenek kurulmuş sadece kameralar yoktu.bugün yarın kameralar da koyulur.. hadi hayırlı işler bol güneşler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)