şirinde bakımı nası aacaba cısı kakası kedı kopek gıbımı ya aklıma bunlar geldı ılk![]()
şirinde bakımı nası aacaba cısı kakası kedı kopek gıbımı ya aklıma bunlar geldı ılk![]()
bir arkadaşım bunlardan yetiştirmeyi düşünüyordu yanlış hatırlamıyorsam. kürkleri çok değerliymiş herhalde. çabuk üreyip çoğaldıkları için kyarlı bir iş olduğundan söz emişti. nasıl bir canlı olduğunu bilmediğim için pek umursamadım ama çok şekil bir hayvan nasıl kıyıyorlar anlam veremiyorum.
Biraz ürkek bir hayvan yanında bağırıp çağırırsanız veya yüksek sesle müzik dinlerseniz bile korkuyor hayvan.Bunun dışında bakımı zor bir hayvan değil alınıp bakılabilir.
Bende 2 tane vardı iksisde bağırsak düğümşenmesi yüzünden öldü. Dikkat edilmesi gerekenler bol C vitamini almalıdırlar yoksa egzama olup bölgesel tüy dökülmeleri ve sonuç olarak ölümler olabilir. Kesin olmamakla birlikte marul yedirilmemesi gerektiğini biliyorum ishal oluyorlarmış marul yüzünden. Onun dışında mükemmel bir hayvan kedi gibidir , sahibini tanır çok tatlı şirin sesler çıkarır kucağınızda sırt üstü uyuyunca çokta güzel horlar ama dediğim gibi hassas hayvanlar dikkatli beslemek kesinlikle soğukta bırakmamak ve insan trafiğinin az olduğu bir kösede beslemek lazım.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Yeni Gine Domuzu'nu 3-5 yaşına geldiğinde tasma takıp anca dolaştırırsınızBiraz semiriyorlar, ayrıca fena çiftleşirler tavşan familyasından geldiklerinden ötürü herhalde.
Bende 8-9 adet Gonzalez beslemiştim ve birbirlerini yemeye başladılar sonra başa çıkamadım. Gerçek anlamda birbirlerini yediler. Kavga değil, gerçek anlamda birbirlerini yedilerSabah kalktığımda bir tanesinin sadece tüylerini buldum bir tanesini hiç bulamadım.
Çok zor beslemek bence. Ölünce de insan üzülüyor.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Yakın bi arkadaşımın ablası besliyordu seneler önceeee çok şirin bi hayvandır parmağımı ısırmıştı hatta bende onu ısırıcaktımda kaçırmışlardı hayvancağızı![]()
geçen hafta arkadaşım hediye vermişti buna benzer bişe ama tostoparlak çirkin bişeydiilan açtım öğlen akşam hemen bir kız geldi aldı 140 liraya sonra öğrendim çok nadir bişeymiş
![]()
bende de hamster vardı şimdi işi biraz büyütüp bunlardan almayı düşünüyorum
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)