ne bileyim araba gitsin diye saçlarla dolaşıyorsun. Aynı mantıkla km yapmayımda aşınmasın diyip çıkartmassın diye düşünmüştüm![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
o dsg old version ve dayanıklı..
birsürü müşterim var canını alıyorlar ve problem yok..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
bu konu tam isabetli olmuş.bizde passat 2.0 TDI dsg şanzımanlı ve bir tanede manuel bulduk 2.el.
bu konuda sormak istedim.passat 2.0TDI larda 140hp ve 170 hp lik motor seçenekleri var.tek fark yazılım mı diger etkenler nedir?
-tercihen sizce :140 hp lik manuelmi(20000km) yoksa 170 hp DSG(10000km) versiyonmu?
170 liklerinin turbolarının değişik olduğunu biliyorum. FAkat başka ne gibi değişiklikler var bilmiyorum. PErformansa takılmıyorsanız dsg alınır. Chip yapmadan keyifle binilir. Ama illede bişeyler istiyorum derseniz ben olsam manule alırım.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
hayır modifiye olmaz orjinal kalacak ama normal kullanımda dahi dsg sorun çıkartır bizi üzermi bilmiyoruz.gönül rahatlıgıyla istediğimiz gibi binelim.aman bişey olmasın ne zaman cırtlayacak diyerek binmek istemiyoruz sonuçta
burda atan tutan adam çok bence 2.0 tdi ve 6 ileri dsg bence 20.yüzyılın en uyumlu cifti siz adam gibi kullanmassanız şanzıman sorun çıkarır adam gibi kullanıl 300 400 bin yapanları tanıyorum bence kesinlikle 2.0 tdi dsg
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)