mükemmeldi gri turuncu hali pumalı zamanı sonrası da bayağa prof işler yapılmış lise zamanımdı 2000-2003 arası mecdiyeköyde ara ara denk gelirdi gri turuncuyken gözden kaybolana kadar izlerdim hastasıydım![]()
mükemmeldi gri turuncu hali pumalı zamanı sonrası da bayağa prof işler yapılmış lise zamanımdı 2000-2003 arası mecdiyeköyde ara ara denk gelirdi gri turuncuyken gözden kaybolana kadar izlerdim hastasıydım![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
turuncuyken o zamanın şartlarında çok geçerliydi de hatta 2000 küsürlü yıllarda evde dergılerden bırınde vardı o ama iyiden iyiye ırzına geçmişler![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
2005te sanırım bir organizasyon için gelmişti Bursaya,ilk gördüğümüzde gözlerimiz fal taşı gibi açılmıştıhatta sahibi arabaya kot pantolonla çok yaklaşan oldumu araç içinden bağırıyordu
![]()
zamanının en güzel profesyonelce hazırlanmış araçlarından biri .Tuning Showda cıktı bir cok etkinlige katıldı ama malesef böyle şeyler türkiyeye fazla geldi ve modası geçti herşeyden ne kadar cabuk sıkılıyoruzz ....
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
bıde otomatık vıtes vardı bıtane beyaz lacıvert.otomatık vıtes topuzu vardı hala bulamıyorum onlardan.
bı ara ıncırlıden yaylaya gıden cadde uzerınde galerıde satılıktı,
içeri gırdım abı nekadar bu arac dedım 30.000$ ( yıl 2005 veya 2006)
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)