Bu arabanın satışı zor olmaz mı ya? 2 sene sonra Allah korusun sıkışsan nasıl çıkaracaksın elden. One of a kind yani.
Bu arabanın satışı zor olmaz mı ya? 2 sene sonra Allah korusun sıkışsan nasıl çıkaracaksın elden. One of a kind yani.
Mtm modifiyeli olanin derileri siyahti oteki Ankaradaki mavi S4 un derileri ilandaki arac ile ayni renkteydi bilgisayarda fotograflari duruyordu ordan hatirliyorum iyice corba oldu kac tane mavi S4 var bi onu anlamak gerek seko diyor 2 senedir komsumda baskasi diyor Ankaradaki hala Ankarada muhtemelen bu araba İstanbulda olan farkli bi S4 yada Lec Sportun S4 u sandigimiz
S4 degil bu ilandaki araba o Ankaradaki araba eski sahibininde
ismi tutuyorsa zaten derilerine kadar ayni ama on lipi yok
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Saticiya mail attim gecen sene Ankaradan omer diye bir arkadatanmi aldiniz diye ama hala cevap yazmadi...Ama buyuk ihtimal o s4 ve km si dusurulmus..
Tuzla'da aynı araçtan aynı renk bi evin önünde yatıyor hep sokağın kenarında..
Arkada bebek koltuğu falan takılı. Ne zaman görsem evin önunde duruyor araba.. Ama plakasını hatırlamıyorum haftasonu gidersem bakar yazarım o zamana kadar ilgileniyor olursanız.. Ama sanırım benım dediğimin içi siyah deriydi, yanlışta hatırlıyor olabılırım.
C M G
levonun numarasını veriyim cok merak ettiyseniz![]()
Baştan beri tüm konuyu okudum.Şöyle özetliyim;Ankarada iki adet S4 var mavi ve 2000 model Biri meşhur MTM bir yıl önce 68bin km idi şimdi 89 bin km olmuş ve artık Alpaslanın değil .Diğer arac İstanbul maslaktan Ankaraya satılan Km.si 205 bin idi Şimdi 220 binlerde olan önden hafif kazası olan 265 PS standart bir arac .Bu ilandaki aracı görünce bende önce Maslaktan giden arac sandım fakat onun plakası 06 oldu.Bu arac 3. S4 standart ve km.si orj.diye biliyorum ayrıca arac 6 yıldır bu sahibinde. İlandaki donanım konusuna gelince adamın pek konuyla ilgisi yok Arac tam full (Tabiki 2000 yılına göre) ESP var.
Merakınız giderilmiştir umarım...
Şimdi tam çorba oldu işte Arac sahibiyle görüştüm ciddi alıcı olduğumu ve aracta ne varsa söylemesini istemiştim.6 yıldır kullandığını km.nin orj.olduğunu ve kazasız olduğunu söylemişti....Nacizane bildiklerim budur Böyle bir aracın alınıp yüklenmesini bende çok isterim.İmkanım olsa alıp yükleyeceğim tek aractır...
Martıkent sitesine doğru askeriyeye doğru giderken solda levent sitesine giden yolda sağda bi sokakta.. Biraz karışık oldu ama biliyosunuzdur mercan tarafındaki sokaklar hep karman çorman![]()
C M G
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)