User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
127 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Opel İnsignia 1.6 Cosmo Station...

su106GTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakıt tüketimi fazladır fakat cok keyıflı ve güzel giden bir araba sıfır sedan cosmo paket insignia son rakam opelde 62.500 (sıfır fıyatı) onuda unutmayın.

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir abimiz aldı geçen hafta yeni sıfır cosmo 1.6 turbo 180hp lik. Sanruf ve navigasyon dışında herşey full. 56000 tl ye aldılar. Ama araba çok çok çok güzel yaa. İnsanın dibi düşüyor. Tam binilecek araba. şu andaki yakıt tütekitimide 10.9 muş şehir içinde.
    Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shuttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opeş de çalışırken fazlasıyla deneme şansı bulduğum araçlardan. Gele olarak yorum yaparsam şöyle :

-Tasarımı ,rengi ve fonksiyonelliği parasının hakkını veriyor.

-Süspansiyon konforu son kasa vectra ya göre biraz iyileştirilmiş ama bana göre tam tatmimkar değil. Çukurlarda, tümseklerde biraz ses yapıyor. o fiyata c200komp (02-04 model) göre konfor biraz zayıf zayıf kalıyor.

-1.6 turbo 180hp genç bir kullanıcıya yetmeyebilir. Ama amcanız kullanacaksa ona bayağı iyi gelecektir

-Servis fiyatları bildiğimiz rutin opel fiyatları.

-Çok yakıyor, bunu söylemeden edemeyeceğim. Normal kullanımda 11+ lt yakıyormuş (müşterilerden aldığım yorumlar) Onun için lpg dönüşümü yapanlar çok oldu. Ama merak etmeyin lpg de performans gerçekten çok iyi. Serviste biz landirenzo takıyorduk ve adaptasyonu gerçekten mükemmeldi.

-Yeni bir araç olduğu için bize fazla kronik sorun gelmedi. Ama olabilir de.

-Sıfırını iyi bir pazarlıkla 65-67 civarı alabilirsiniz. Opel bayiileri arasında fiyat bazen çok farklı olabiliyor. O yüzden iyi bir pazarlık yapmanızı öneririm.

-navigasyonunu hiç kullanmadım ,o konu hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.

-Bagaj kapağını açınca içeriden bir tane daha stop lambaları çıkıyor. Çok güzel bir yenilik.

Benim bildiklerim bunlar. Ama gerçekten tavsiye ederim ,tasarımı harika. 10 üzerinden 8 alır.
    elinize parmağınıza klavyenize sağlık Gerçekten çok güzel bir özetleme olmuş. Bunlar çok faydalı olacak bize. Bunun aynısının sıfırı 72.000tlmiş. Dayımda biraz araştırmacıdır öyle dedi ama eğer 65-67 ise 67e sıfır almak daha mantıklı. Birde dayım 33 yaşında fazla hız sevmez ama eski şoförlerdendir 1.6 180 hp yeterde artar ona
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su106GTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakıt tüketimi fazladır fakat cok keyıflı ve güzel giden bir araba sıfır sedan cosmo paket insignia son rakam opelde 62.500 (sıfır fıyatı) onuda unutmayın.
    bu station ve bir sürü ekstrası var. Acaba fark etmez mi? 72.000 tlmiş sıfır fiyatı bu aracın.

Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir abimiz aldı geçen hafta yeni sıfır cosmo 1.6 turbo 180hp lik. Sanruf ve navigasyon dışında herşey full. 56000 tl ye aldılar. Ama araba çok çok çok güzel yaa. İnsanın dibi düşüyor. Tam binilecek araba. şu andaki yakıt tütekitimide 10.9 muş şehir içinde.
    Halla halla 56.000tl sıfır :S kafa karışmaya başladı. Acaba Station farklı mıdır ?

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende ilk başta dizel düşünürken niye benzine geçtin dedim çünkü hep işe gidip geliyordu eski arabasıyla 307si vardı. Babayla gidip gelceklermiş haftasonu kullanıcam 5 kuruş fazla yaksın dizelle uğraşmıyım dedi. Sonradan düşününce mantıklı geldi yeni evlendi zaten yengeyle geniş geniş gezerler
    ayrica uzun yoldada gayet guzel kullanilacak bi arac.ayrica ilandaki arac hakikatten guzel duruyor.hatta bi ara sen el atip birazda basarsan of of of diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Insignia Sports Tourer 1.6 180 HP - Benzinli Cosmo 71.304 67.154

Insignia NB / HB Cosmo Sports Tourer-1.6 lt motorlar ile Panaromic Sunroof 2.874 2.874

Insignia NB / HB Cosmo - 1.6 lt motorlar ile Navigasyon Paketi - DVD800 4.187 4.187

Birde jantlar var bunlara ilaveten fiyat normal bence arkadaşlar. Ekstrası çok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gayet güzel.. ki sw ler sempatik araçlar. fakat aldıktan sonra kolay satılmaz sanırım. yani ticari değil binmelik düşünüyorlarsa budur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ali_utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrica uzun yoldada gayet guzel kullanilacak bi arac.ayrica ilandaki arac hakikatten guzel duruyor.hatta bi ara sen el atip birazda basarsan of of of diyorum
    buna kıyamam ya sadece spor yay takılır 3-5 cm devam öyle Abartılmaz bu zaten çok yakışıklı duruyor Uzun yolda yapacak zaten yengemiz bodrumlu bodruma gidip gelcekler ara ara.

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denizlideki şu araç temiz diye biliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-2-0cdti/detay
    always AT by AT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gayet güzel.. ki sw ler sempatik araçlar. fakat aldıktan sonra kolay satılmaz sanırım. yani ticari değil binmelik düşünüyorlarsa budur.
    yok yok ticaret olarak değil. Binmek için bakıyor. Zaten en az 4-5 senesi var binmek için önceki aracından biliyorum

shuttle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elinize parmağınıza klavyenize sağlık Gerçekten çok güzel bir özetleme olmuş. Bunlar çok faydalı olacak bize. Bunun aynısının sıfırı 72.000tlmiş. Dayımda biraz araştırmacıdır öyle dedi ama eğer 65-67 ise 67e sıfır almak daha mantıklı. Birde dayım 33 yaşında fazla hız sevmez ama eski şoförlerdendir 1.6 180 hp yeterde artar ona
    Sunroof , deri döşeme , navigasyon ekstra ya giriyor , onlar olunca fiyat da artıyor tabi ki .

Şimdi şöyle bir durum var ; bize gelen bir parti cosmo serisinde opsiyonlar dolu olarak geliyor , ikinci parti de bazı opsiyonlar olmuyordu. Ama fiyatlar nedense hep aynı oluyordu. Onun için dolu arabayı yakalamak biraz şans işi oluyor.

Fiyatlar için tam bir yorum yapamayacağım ,çünkü kur farkı ,şehir farkı , bayii farkından dolayı %5-7 arası oynama olabiliyor.

Bir ara Samsun da bir bayii chevrolet leri çok iyi fiyata veriyordu , Ankara daki bir çok müşterimiz gitti oradan araba aldı. Sizin imkanınız varsa diğer şehirlerdeki bayiilerden de fiyat alınız. Çünkü aradığınız kupon bir araba ve her bayii satamıyor. Bulursanız iyi bir pazarlıkla iyi fiyata alabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shuttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sunroof , deri döşeme , navigasyon ekstra ya giriyor , onlar olunca fiyat da artıyor tabi ki .

Şimdi şöyle bir durum var ; bize gelen bir parti cosmo serisinde opsiyonlar dolu olarak geliyor , ikinci parti de bazı opsiyonlar olmuyordu. Ama fiyatlar nedense hep aynı oluyordu. Onun için dolu arabayı yakalamak biraz şans işi oluyor.

Fiyatlar için tam bir yorum yapamayacağım ,çünkü kur farkı ,şehir farkı , bayii farkından dolayı %5-7 arası oynama olabiliyor.

Bir ara Samsun da bir bayii chevrolet leri çok iyi fiyata veriyordu , Ankara daki bir çok müşterimiz gitti oradan araba aldı. Sizin imkanınız varsa diğer şehirlerdeki bayiilerden de fiyat alınız. Çünkü aradığınız kupon bir araba ve her bayii satamıyor. Bulursanız iyi bir pazarlıkla iyi fiyata alabilirsiniz.

Ben general motorsun sitesinden baktım hatta yukarıya ekledim ciddi paralar ekstralarıda deri döşöme panoramik tavan navigasyon falan. Jantları normal değil zaten ekstra gib geldi bana. Sıfır için birkaç araştırma yapsın dayı o zaman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astracoupe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denizlideki şu araç temiz diye biliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-2-0cdti/detay
    taner abicim teşekkür ederim ama dizeli aşıyor. 60-77 biraz fark var

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih 60a bıraktılar diyonda tanıdığa değil yoldan geçene bırakılan törpö payı o
    o araç max 51-53liraya alınmıştır. dediğim gibi eyerki aradaki tanıdık gerçek bi tanıdıksa sıkıştırın çirkefliği yapın en kötü 57 gibi alırsınız.

en dip not= ya anlamıyorum ben yurdum insanını yok yavaş diyorlar yok gitmez diyorlar anasını satayım insan, otomobili hiçmi ulaşım aracı olarak kullanamıcak bunu alıp roll e mi çıkacak 0-400ü 10lu saniyeler içindemi bitiricek Allah Allah. Allah Allah
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    melih 60a bıraktılar diyonda tanıdığa değil yoldan geçene bırakılan törpö payı o
    o araç max 51-53liraya alınmıştır. dediğim gibi eyerki aradaki tanıdık gerçek bi tanıdıksa sıkıştırın çirkefliği yapın en kötü 57 gibi alırsınız.

en dip not= ya anlamıyorum ben yurdum insanını yok yavaş diyorlar yok gitmez diyorlar anasını satayım insan, otomobili hiçmi ulaşım aracı olarak kullanamıcak bunu alıp roll e mi çıkacak 0-400ü 10lu saniyeler içindemi bitiricek Allah Allah. Allah Allah
    Abi zaten telefonda mı ne 60a bırakmışlar birde gidip yüzyüze pazarlık var ki arayada sağlam galericiler sokucaklar Seba motors vardı vatan caddesinde istanbuldakiler bilirler belki serkan abi bizim uzaktan akrabadır onları sokucaklar devreye 57e temiz temiz alınır o zaman Bencede ikinci eli pek yok diye çok ucuza kapatılmıştır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    19 jant navigasyon deri koltuk panoramik tavan + araç sıfır general motorsun sayfasından 78.00 tl yapıyor

http://fiyatlistesi.opel.com.tr/

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden Station Wagon bagaj içinse chevrolet yada infiniti suv araç daha iyi olmazmı en azından suv daha çabuk satılır ilerde
    Ama araç görünüm olarak çok süper duruyor kendine çekiyor adeta

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gayet güzel bence alınır ama opelde tek kafa kurcalayan konu sorun çıkarırmı acep
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10.9 mu ? 3lt mi yakıyormuş 100km de

Melih'cim bizim aile dostumuzda sedanı var, hakkaten mükemmel bir araç. Şunu da ekliyeyim 2tanede beyaz SW görüyorum buralarda bence SW daha güzel.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)