CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Cezayir - Slovenya Sırbistan - Gana Almanya - Avustralya maçları var bugün hadi bakalım Cezayir - Slovenya x Sırbistan - Gana x Almanya - Avustralya 1 Cezayir - Slovenya 2 Sırbistan - Gana 1 Almanya - Avustralya 1 bakalım bugün kim yakacak benim kuponları
Cezayir - Slovenya Sırbistan - Gana bakalım 2 gol çıkacakmı
trt1 akar kore eğer dünkü gibi oynarsa çeyrek finali görür en kötü
miniks Nickli Üyeden Alıntı Töğbe estafurallah nasıl başlıktır bu yaa biraz dikkat lütfen aynen, böyle konuların şakası olmaz
çok sıkıcı geçiyor cezayir-slovenya maçı
hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı çok sıkıcı geçiyor cezayir-slovenya maçı hiç sorma acayip sıkıcı..2 gol çok zor çıkmaz bu maçta
Alpe® Nickli Üyeden Alıntı hiç sorma acayip sıkıcı..2 gol çok zor çıkmaz bu maçta valla 1 berabere bitmesi benim işime geliyor
hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı valla 1 berabere bitmesi benim işime geliyor benim zor bari seninki tutsun
Alpe® Nickli Üyeden Alıntı benim zor bari seninki tutsun teşekkürler
hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı teşekkürler rica ederim kardeş fakat slovenya gol attı..umarım cezayir de atar ikimizin kuponda tutar
Alpe® Nickli Üyeden Alıntı rica ederim kardeş fakat slovenya gol attı..umarım cezayir de atar ikimizin kuponda tutar benim diğer kuponumda bu maç 2 yanı sıkıntı yok ama gol atsın tabi cezayir daha fazla para gelir
tebrik ederim tutdurdun bende güzelce yattım
Alpe® Nickli Üyeden Alıntı tebrik ederim tutdurdun bende güzelce yattım daha 2 maç var bakalım ne olacak dün 4 kupon birden yatırdı ingiltere
hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı daha 2 maç var bakalım ne olacak dün 4 kupon birden yatırdı ingiltere bu yatınca onlarda yatmış oldu yeniden yapim bi kupon
Alpe® Nickli Üyeden Alıntı bu yatınca onlarda yatmış oldu yeniden yapim bi kupon ben benim kupon için dedim 2 maç var diye
tLq Nickli Üyeden Alıntı Hele o afrikalıların çaldığı bi ensturman var maçın içine zıçıyor ayıptır söylemesi sırf o zımbırtı yüzünden maçları izliyemiyorum başıma ağrı giriyo
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
ulan yine yattık bir daha bütün maçları alt oynıycam
hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı ulan yine yattık bir daha bütün maçları alt oynıycam aynen bundan sonra dünya kupası maçlarına 3.5 altı oynuyacam o maçlarda da 4-6 olur bak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları