Arabayı aldıgım gunden beri aynı opet istasyonundan alıyorum![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Ankara Anadolu Bulvarındaki PO'dan alıyorum mümkün mertebe. Bazen mecburiyetten Eskişehir yolundaki PO'dan alıyorum ama sanki eksik koyuyolarmış gibi geliyo, psikolojik de olabilir. Eskişehir yolundaki Opet'ten aldım bir kez, AFR sapıttı ondan beri kapısından girmiyorum. Bir de Konya yolunda Ufuk Üniversitesini geçince sağdaki BP'de fena değil, bazen de ordan alıyorum.
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
97 oktan shell'den şaşmam![]()
Yıllardır herzaman Shellden güvenle yakıt alırdım.. Taki gerçek yüzlerini görene kadar. En son aracımda benzin ile ilgili bi problem oldu. Shell hemen ilgilendi sağolsun aynı gün numune alındı teste gönderildi, fakat sonuç shell tertemiz, aracımdaki yakıt karışım! Aldığım yakıtın tüm fişlerini saklamam rağmen resmi olarak bişey yapamdım ve aracımın tamir masraflarını kendim ödedim. Shell in dediğine göre herhalde birileri benden habersiz yakıt deposuna faklı benzin koymuş. Bu yaşadğım durumu bilerek shell den yakıt almaya devam edin. Amacım kimseyi kötülemek değil ama zor günde güvendiğimiz markamız bu şekilde bir davranış sergiliyor. Bundan sonra shell den lastiğime hava basmayacağım. Yeni benzin markası olarakta Opet' i seçtim inşallah opette durum böyle olmaz.
kazıkçı shell den alanlar okusun bari![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)