Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Sapancanın neresindensin? Bro sizin ev batıkaradeniz oluyo dimi ? hava durumuna bakarken ordan bakıyosunuz ?
Mert Songül ART Try to use your imagination
MertS Nickli Üyeden Alıntı Bro sizin ev batıkaradeniz oluyo dimi ? hava durumuna bakarken ordan bakıyosunuz ? Olm burası Alemdağ. Yazlık Sapancada. Orasıda iyi mekan bakma.
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Sapancanın neresindensin? bu konuyu daha önce konuşmuştuk sanırım sahildeyim merkezde sizde iren evlerindeydinz galiba
atilla54 Nickli Üyeden Alıntı bu konuyu daha önce konuşmuştuk sanırım sahildeyim merkezde sizde iren evlerindeydinz galiba harbiden konuştuk mu yav. Kusuruma bakmayın
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı harbiden konuştuk mu yav. Kusuruma bakmayın yok kardeşim ne kusuru
bu hafta sonu konusalımda karra werırız bulsuurz
Emrah Akşam ataşehire gel istersen..
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
kanka araba daha orjı parcalrı aldım takdırmadım bu hafta ıcı takdırcam ayarı fılanda yaptırcam...yoksa gelırdım
emrah type-r Nickli Üyeden Alıntı kanka araba daha orjı parcalrı aldım takdırmadım bu hafta ıcı takdırcam ayarı fılanda yaptırcam...yoksa gelırdım olsun be canım ne olcak muhabbete gelırsın typerla gelmezsın
kanka ısleırmı ayarlarsam gelırım..
herkes bu hafta ıslerını bıtırsınde sıkalım bı=
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları