konuya bak ajan seko![]()
konuya bak ajan seko![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bence böyle insanları silmeyin. ailelerine ulaşın ciddi kişilik sorunları var, tedavi olmaları laızm
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ayen yorumdan haber alalım...
13.000 TL'ye seni her daim sanayiye gondermek zorunda kalmayacak bir 106 sahibi olabilirsin. Ama bence cogu arkadasin soyledigi gibi sabirli olman gerekiyor .. Ve sunu da dusun 106 sahibi olmayi bunyen kaldiracak mi ? Gulu seven dikenine katlanir misali .. Yani Japon arabalari gibi cok saglam degildir ve elbette soylenildigi gibi " kibrit kutusu " veya " tabut , cop " falan da degildir .. Yanlizca cit kirildim bir aractir bazi zamanlarda ama bu tamamen senin kullanimin ile alakali olacaktir. Arabanin canini alirsan , elbette o'da seni uzecektir .. Mesela sana 106 nin " 6 ayda bir on takim yaptirirsin " gibi seyler soylenirse keisnlikle buna inanma .. 1.5 seneden fazla bir sure kullandim & o zaman zarfi icerisinde on takim degistirmek mi sadece 2 kere rot baslarini degistirdim. Torsiyon derler , o'da hikaye belki torsiyon bilyelerini degistirmen gerekebilir o'da 70-80 TL gibi bir rakamdir .. Ama cani alinmis bir 106'nin torsiyonlarindan gelebilecek gacirti gucurtu sesleri kacinilmazdir .. Tadini aldiginda birakamayacagin bir araba olacagina emin ol. Tabi hastasindan hastasina degisir. 6 ay once sattigim arabamin bugun hala Rolling videolarini izledigimde veya fotograflarina baktigim da 10 senelik sevgilimden ayrilmis gibi duygulanirim .. Agladigim zamanlari soylesem inan abartmis olmam![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
bu pixelciler kendi sitelerinde yarıs duzenlıyolar araba yaopıolar paıntte snr drag yapcaz sunla bn dıolar snr admın gelıo kafasında yarıs duzenlıo snr acıklama yapıo.
1ncı araba ıste su gıdıodu vırajı alamadı patladı dıerıde got ata ata kalkıs yaptı dıe hayalı yarıs yanı fazla gormemek lazım.
bir dk dogum gunümüz aynı diye aynı adammıyız ,
bizden başka 29 ekim dogan yokmu ikisinide ben kursam dogum gunlerini degişdirir dim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)