3 parmak cift tıklayınca zoom özellliğigide gelmiş 4 ile
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
bilmiyorum farkettiniz mi ama şarjı köpek gibi gidiyor os 4 te,gece şarj ediyorm sabah %10,her şeyde kapalı telefonda halbuki.başka bu sornu yaşayan var mı?
ya bende 4 versıyonu kurdum backup fln sorun yokta bı farkta goremedım bensızın dedıgınız program daha farklı bıseymı ?
Update edersek programlar,rehber,iPod vs. gidiyor mu? Yani tekrar mı yüklemek gerekiyor,yoksa oldugu gibi kalıyor mu?
Bir de iPhone 4 ne zaman geliyor TRye kesin bir bilgi var mı?
benım sarjda sorun yok ama kullanmadıgım zaman 3g ve wireless kapalı
Fotograflardaki yenı sekmede cektıgın fotografın nerde oldugunu gostermesı hosuma gıttı![]()
KA Style
Şimdi şu herşeyin silinmesi muabbeti ürküttü beni bunu güvenli bi şekilde nasıl yükleyelim cihazı shut down yapsam sıkıntı yaşarmıyım ki?
US Performance
ilk yüklendiğinde bende tırstım bi baktım telde ne rehber kalmış ne app'ler sonra kendi kendine yüklemeye başladıı ama çok hafiften donarak çalışıyo sankii
ben yukledım arkadaslar dün 3gs kullanıyorum şu anda gayet guzel calısıyo hızlanmıs menuler aşırı bir fark olmasada guzel degısıklıkler var...herhangı bısey silinmedi bende ve arkadaslarımda
Durup dururken ekran isigi yanan Varmi?
Kactir oluyo mesaj geldi diye seviniyorum sonuc husran![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)