bu konuda Varex on numara
bu konuda Varex on numara
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
pahalı olmasa piyasada kalmayacak bir tür egzos ben alamadan kaza yaptım alıp takanların arabasında gördüm adamlar harbi yapmış helal olsungüzel ve alınacak bi egzos
sozum meclısten dısarı ama vanalı egzoz sıstemı bence az amele işi ya ses cıkartcaksan herseyı gozel alıp adam gıbı kullanıcan yada hıc rıske gırmeyıp sessızce gazlıcaksın zırt kapat zırt aç bana çok saçma gelıyor
yönlendirme için teşekkürler ama ibrahimin dediği gbi oldukça pahalı bişi bu vanalı sistemide polis fln değil istememin esas sebebi uzun yol gittigimde gercekten kafa kalmıyor sırf onun içiin düşündügüm birşey yavuz364 te bunlardan yaptığını söyleyince sormak istedim tek takıldığım performansı kotu yonde etkiliyor diye arkadasın tecrubeyle edindigi bilgi...
şuana kadar egzozuna vana sistemi taktırıpta gücün düştüğünü söyleyen olmadı![]()
aslında atmosferikte back pressure fazla düştüğünde performansın düşmesi lazım ama S2000de bile downpipetan çıkış yapınca güç düşmedi yorumu almıştım.. bilemiyorum ne kadar doğru..
şöyle birşey de var, her ne kadar atmosferik arabalarda back pressure istense de çok üst devirlerde artık bu gereksinim oldukça azalıyor..
Zaten vananın ters etki yapması mantıklı yapıldığı sürece kötü etki yapması imkansız..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)