User Tag List

Sonuçlar: sizce hangisi ? ? ?

Katılımcı sayısı
79. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • volvo c30 dizel ?

18 22.78%
  • megane coupe dizel ?

31 39.24%
  • citroen ds3 dizel ?

30 37.97%
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 20 ile 36 arası

Konu: citroen ds3 megane coupe volvo c30 kıyas

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    citroeni aradım yağmur sensoru kararan farlar vs eklenmiyo muş
    onun dışında dış aksesuarlar yani thp de std olarak gelen parçalar için fiyat istedim
    içtede kararan ayna ve araç kiti için
    çok külfetli olacaını solediler ama yinede fiyat listesi çıkarıcaklar bakalım 43 ten neye gelecek fiyatı
    dış olarak dediğiniz gibi çok boş duruyo std dizeller
    bide kararan ayna vs bence çok işe yarıyo
    varsın farım yanmasın kendi yağmuruda ben kendim silim
    ama dierleri bakalım nasıl olacak burdan bilgi veririm

tuttut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Citroen ds3 tercih ederdim..

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yaklaşık 6 aydır Megane Coupe kullanıyorum. Genel olarak memnunum. 12.000 km yol yaptım şimdiye kadar.

Hayatımda ilk kez Renault aldım (hatta ailemize giren ilk Fransız ve dizel araba diyebilirim), ama çok binmiştim eski Megane'lere. Şunu diyebilirim ki tartışmasız bugüne kadar üretilmiş en iyi Megane kasası 3. nesildir. Ufak tefek problemler tabi ki çıkıyor ben özellikle ilk alanlardan olduğum için önemsiz problemler yaşadım, ama hiç bir zaman büyük problem çıkarmadı şimdiye kadar.

Aynı zamanda Civic kullanıcısıyım, Civic'e kıyasla Megane'den daha memnunum. Yol tutuş, frenaj, genel performans-sürüş/direksiyon hissiyatı, konsol kalitesi ve yakıt ekonomisi gibi konularda Megane çok üstte Civic'e kıyasla. Gerçi bu durum normal, biri 2006 diğeri 2009 çıkışlı araçlar, arada fark olması normal. Civic'i sadece şehir içi debriyajla uğraşmayayım ve azıcık dizel sesi duymayayım diye arada bir çıkartıyorum, Megane'den daha konforlu açık söylemek gerekirse (süspansiyon konforu ve benzinli araç olmasından ötürü ses konforu)..

C30 da güzel araç, düşünülebilinir tabi. Biraz ağır yalnız klasik volvo özelliği. İlk çıktığı zaman bende almak için çok heveslenmiştim ama kısmet Meganeymiş.

Citroen bir alt sınıfta kalıyor o yüzden kıyaslamıyorum, açıkçası okuldaki festivalde bakma-inceleme fırsatım oldu. Güzel hoş araç tasarım bakımından ama yine klasik Peugeot-Citroen grubunun parçaları kullanılıyor. elma vs. armut.

Yakıt ekonomisinden bahsedeyim, gazlarsam 950-1000, sakin kullanırsam 1100, 90-120 sürekli otobanda uzun yol gidersen 1200+ gidebiliyorsunuz. Sınıfının (1.5-1.6 kategorisi) en ekonomik motoru (en iyisi demiyorum). C30'daki Focus motoru performansa tabi ki daha yatkın ama daha savurgan.

Megane Coupe ile ilgili detaylı soru sormak isterseniz çekinmeyin, elimden geldiğince yanıtlarım. Aklıma gelen genel düşünceler bu yönde. C30 mu Megane Coupe'mi derseniz, açıkçası hangisi ucuzsa onu tercih edin derim. Ama bir alt sınıftaki aracı sırf biraz füturistik tasarımlı çift renk tavanlı vs.. diye aynı parayı vermezdim ben olsaydım o yüzden benim görüşüm Citroen'i elemek yönünde olur.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kuruş hesabı yada komple depo hesabı bilemiycem ama c30 sakın / gazlayarak karısık 6.6-6.7 lt/100km 18 jantlı bodykitli sunrof kıl yun en agır ve dolu modeli baska bir arkadasımda ise makyajlı kasa 17 jantlı modeli var body siz oda 6.6 yakıyo
    1881 - 193

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni c3 ün önde ayaklarımızı koyduğumuz zemini düz değil , yukarı doğru ciddi eğimli
    ben rahatsız oldum
    ds3 te de bu durum var mı bilmiyorum açıkçası
    ama trafikte bikaç kere ds3 ile yanyana geldim , egzozundan güzel sesler çıkıyor keratanın
    Tesla Model Y Sr

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamda bugün bi megane coupe gördüm çok hoşuma gitti..ama en yeninin bi eski kasası.

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer ki performans odağı aşırı değilse megane coupe dci cidden düşünülebilecek bir araç
    6 ileri manuel + süper düşük tüketim , hele bir de çiplenirse gayet yeterli olur bence...
    ama özellikle arkada oturanlar , eğimli tavan ve yan camların formu yüzünden hiç rahat olmayacaklardır
    Tesla Model Y Sr

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ds3 u hic begenmedim en dolusuna 49 dediler oha dedim.ici cok dar digerlerine gore,kaliteli malzeme kullanmaya calismislar ama biyere koyup biryerden calmislar.benim baktigim carbonfiber gorunumlu konsolluydu ve ucuz stickerlar gibiydi ve hala utanmadan su pugda 307de fln kullanilan teybi koymuslar.mavi rengi harika duruyordu yanliz. ama dizelinin fiyatini bilmiyorum ucuk degilse bile ben almazdim cunku c30 ve megane daha iyi bir secenek.c30 kesinlikle en iyi secenek,en saglami ve marka prestiji fakat servis pahali ve 2.el piyasasi hala dusuk.bunlar senin icin sorun degilse c30 ama daha seri uretim birseyse megane coupe

kurpat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de ds3 derim, tasarımından dolayı,

bu arada c30'daki motor bildiğin ford motoru, ford'daki motor da bildiğin citroen motoru peugeot-citroen(psa) yapıyor alayına satıyor, sadece versiyonları farklı, 90lık ve 110luk olarak dizeller içinde de kendini ispatlamış yıllardır kullanılan motorlar.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    buarada meganı ve ds3 ü bilmiyorum ama c30 arkası gayet rahat geniş bacak bacak üstüne bile atılıyo + 2 koltuk 3.de sıgar ama sol koltugun sagı ve sag koltugun solunun birlestigi yere oturur kol dayamanın ındıgı yere
    1881 - 193

NerdenS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer sadece bu 3 araç karşılaştırılacaksa sabahlara kadar megane 3 coupe diesel..
    hep çok ilgi çekiyor hemde 1 depo ile ist içinde 1000 Km çok rahat gidiyor..

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane cup dizel tercihim olurdu

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım tercihim volvo olurdu ayrı bi seviyorum c30 u

ama megane coupe de çok başarılı bence

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 aracada ne bindim,ne kullandım ne de çevremde var, ama Megane Coupe tasarımı çok hoşuma gidiyor, oyum Megane'dan yana

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megan hariç diğer 2 seçenekte satarken ciddi değer kayıpları yaşanacağını da göz önünde bulundur bence.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer ki performans odağı aşırı değilse megane coupe dci cidden düşünülebilecek bir araç
    6 ileri manuel + süper düşük tüketim , hele bir de çiplenirse gayet yeterli olur bence...
    ama özellikle arkada oturanlar , eğimli tavan ve yan camların formu yüzünden hiç rahat olmayacaklardır
    +1 Arkası inanılmaz dar Meganenin.

Benden (1.86 cm) bi kişi daha arkaya oturması çok çok zor.

kuruş hesabı yada komple depo hesabı bilemiycem ama c30 sakın / gazlayarak karısık 6.6-6.7 lt/100km 18 jantlı bodykitli sunrof kıl yun en agır ve dolu modeli baska bir arkadasımda ise makyajlı kasa 17 jantlı modeli var body siz oda 6.6 yakıyo
    Aynı kullanımla 5.8-6 litre yakıyor benim araç, fordun motoru daha savurgan bide volvo daha ağır focusa göre.

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane diyorum bende

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)