: çok rahatlattın yaa saol
![]()
: çok rahatlattın yaa saol
![]()
ahaahaha ödemiorm ztn babamda ödemezoda bana kabarcak
![]()
bu karayollarının kaçak geçiş sorgulama sitesi 2003 model araca nasıl 2001 yılında cezası olduğunu yazabiliyor sitede var bi problem
walla onceden wardı kacak gecıslerım hatta 1.koprude kgs yuklerken falan ordakı bılgısayardanda baktım bayagı bı once teblıgat la da geldı ama odemedım gecenlerde bağlanmıştım muayneden gıttım vergımı odedım normal hıc bıse cıkmadı ordanda gıttım temız kagıdımla tuv e muaynemı yaptım bastım dondum![]()
ıllakı o cezalar cıkacak bı sekılde ödicem bende biliom ama su an mutluyum![]()
2 sene once 2,700 gibi bi rakam gelmişti ogs cezası, kağıtta icra micra abuk subuk seyler yazıyordu bilmem ne kadar surede odenmemesi halinde.. oyle birsey var diye odedim sadece, gelen kağıtta varmı boyle bir durum?
Bende -68 tl ye kadar düşmüşüm hem ogs iptal oldu hemde iptal olmuşken bi temden bi kerede köprüden geçmişim 180 tlde öyle ceza geldi.Üstüne bide yeni ogs 70 lira
En temizi ogsyi kredikartıyla yada hesaptan otomatik ödeme talimatı vermek ben öyle yaptım şimdi rahatım.
Dr.Ecu
Bende de bir tane KGS çıktı. En uzak mesafe. Aracıma kayıtlı OGS cihazı var içindede kontör vardı ama ben dalgınlıkla dur kalk trafikte KGS'den geçtim. Nasıl olucak şimdi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)