User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: Özel Yapım...

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu özel jant yapma olayı 50.000 lira falan tutar sanırım

yesil544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel demişsiniz de bunu söyleyen kişi söylediği şeylere bakarsak bir usta ve bu malzemelerin türkiyede ne kadar zor bulunduğunu bilmiyor gibi, hadi onu da geçtim bu malzemelerin birsürü ısıl işlemi var, birsürü özel üretim yöntemleri var, normal torna freze şeklinde üretilirse çok ağır olucaktır... forged olması lazım.. eğer sadece şekil amaçlı yapılıyorsa tabii ki sorun olmaz gayette güzel olur... inşallah yapabilirsiniz o da ayrı bir konu ikinci aşama olarak da daha profesyonel şeyler çıkar inş
    Yaa ben mesela işin üratim ustalık konusundan anlamam... Ancak sanırım mesela 16 '' in kalıbı zaten hazırlanılıyor. onun dışında orta bölüm cnc falan tarafından işlenerek yapılıyor. hatta diğer sayfada arkadaşlar resim koymuşlar. 3 parça çeklinde bu ve benzeri gibi sanırım.. bakalım ne çıkacak...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alınabilir fiyatlara özel yapım sağlam ve hafif bir jant üretebileceğinizi sanmıyorum.. Umarım yanılırım..

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen bna tam modleni gönder ben gösterip fiyat alayım artı garanti konusunda konuştuğum hani en çok merak eidlen sağlamlık diye... ondan yana sıkıntı olmaz gayet sağlam olur malzeme neyse bizde onu kullanırız dedi yani...
    modele gerek yok sen 16" replika vti jant a fiyat ver bakalım ne kadar çıkıcak

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapabiliyoruz demeniz beni tatmin etmedi, yanlış anlamayın, ayrıntıları öğrenmek istiyorum. Sonuçta aracıma takıp hız yapıcam viraj alıcam, kırılsın istemem. hangi malzemeyi kullanıcaksınız ve 17-18inc 3 parça jant kaça mal olucak?

Bizde forged aluminum'dan jant ürettik, ayrıntılıları bir konu açıp paylaşırım, malzemesi rusyadan sertifikalı Al geldi falan, bir jantı işlemek 23 saat civarı cnc sürdü. yani üretebiliriz demeniz iş için çok kolay bi kelime olmuş Ben daha üretime devam edicem, eğer benden daha ucuza üretebiliyorsanız, size yaptıralım. Ayrıntılı bilgileri bekliyorum. kolay gelsin.

yesil544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapabiliyoruz demeniz beni tatmin etmedi, yanlış anlamayın, ayrıntıları öğrenmek istiyorum. Sonuçta aracıma takıp hız yapıcam viraj alıcam, kırılsın istemem. hangi malzemeyi kullanıcaksınız ve 17-18inc 3 parça jant kaça mal olucak?

Bizde forged aluminum'dan jant ürettik, ayrıntılıları bir konu açıp paylaşırım, malzemesi rusyadan sertifikalı Al geldi falan, bir jantı işlemek 23 saat civarı cnc sürdü. yani üretebiliriz demeniz iş için çok kolay bi kelime olmuş Ben daha üretime devam edicem, eğer benden daha ucuza üretebiliyorsanız, size yaptıralım. Ayrıntılı bilgileri bekliyorum. kolay gelsin.
    hehehe sağolasın ben yukarıda da deidğim gibi işin üreitm ve işçilik kısmından anlamam sonuçta yapacak kişi yaparım diyor.Daha öncede yapmılmış sanırım. yukarıda üstadın da paylaştığı linkteki gibi jant yapım sürecini gösteriyor seri üretimde, evet hiçte basit ve kolay bir işe benzemiyor. Bakalım ne çıkacak ortaya....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)