Burada az önce yer yerinden oynadıda şimdi tık yok arada bi gök gürlüyor.
Printable View
Burada az önce yer yerinden oynadıda şimdi tık yok arada bi gök gürlüyor.
Hava süper Tem'de gazlaya gazlaya geldim rollingci gençler yoktu ortalıkta :p
Evin alt sokağı dişli asfalt 3 şerit göl olmuş bide güzel Rally Su Geçişi yaptım bütün iş stresim gitti :D
şu arap kızını bi yakalasam. .................. :D Su ya sabuna dokunmadan dicemde yagmur yagıyor :) bereket bereket (A)
bu gece hakikaten azıttı beylikdüzü fena 3. saate girdik su aralar dinmiş durumda diim ama dk da 30 40 arası şişek çakıyor hala yagıs azaldı yrım saatöncesine kdr dk da bir yıldırım vardı itfaiyeler gitti zaten hala da dönmediler gecen geceki durum bunun yanında devede kulak
:hehe::hehe:
http://img.blogcu.com/uploads/meltemkaya_simsek.jpg
böyle birşey olması lazım
saniye aşırı çakıo hatta bi sagımda çakarken bide solda apayrıyerde çakıo geçtigimiz yıllarda belçikada olan şey gibi
çakar gibi olmuştur o :D hava ne güzel serinledi ya
tisko tisko partyzani :D
valla bkirkoy gayet gokgurultulu yagmur yagiyomu bilmiorum ,odamin cami ufacik zatne gozukmuyo:D ama hava bildiin yapis yapis iiyyy
bizim binalar 14 katlı zaten marmara denizini izliorum açık havada
erzurum. şu an 6 derece. bugün gün içinde 16-18 derece idi. çok ihtiyaç varmış gibi ray-ban e 700 TL vermenin oluşturduğu flash etkisi ile (bknz: cm ylmz döte pamuk:D) yağmur altında dolaştım. mutlu oldum.
beylikdüzünün yağmuru katil ya geçen sene ki ramazan programımızda 150 000 tl lık sistem zararı vermişti...