Nasıl yaz bu hiç birşey anlamadım..
Printable View
Nasıl yaz bu hiç birşey anlamadım..
dünyanın sonu geliyo :D
bende beylikdüzündeyim şuanda 8. kattayım aynen olcay_bora nın dediği gibi dakikada 30 kere şimşek çakıyo :D
yıkatıyoruz yagıor, yıkatıyoruz yagıo, bu yaz boylemi gecicek hep :/ yıkattıkdan sonra bidaha yagmur yağarsa, kışa kadar yıkatmıcam..
gerçi şu sıra biraz azaldı ama dakikada 20 keredende az değil sürekli bi aydınlanıyo oda :D
abartılıcak bi durum yok ben cam kenarında değilim ama odanın içerisi sürekli aydınlık oluyo hemde öyle böyle değil :D
hatta şöyle söyliyim daha birinin sesini duymadan öteki çakıyo :D
2 gün yağmur yağdı,hayat felç oldu resmen.
biri bana şimşek basına 1 TL verse sabaha bi ex daha alırdım :D dedim ya 16 senedir burdayım ne kışlar ne yazlar gördüm ama bu tarz bi hava yok ruzgar normal yagıs miktarı normal ama bulutlarda esrarengiz birşeyler oluo gerçekten allahın işi işte hala izliorum uyku yok bu gece
izin yapalm güneşlenelim dedik havanın haline bak
en azından
yağmurda yüzmeyelide bayağı zaman oldu yarın bi havuza gidiym ben :D gerçi boyle hava çakmaya devam ederse tırsarım girmem :D
Halkalı fena valla..
Bi ara bi bastırdı çok fena yağdı o ara eve dönüyorduk Babam bile kaç senedir İstanbul'da böyle yağış görmedim hele yaz günü hiç görmedim dedi.Gerçekten şaşılacak durum Takdiri İlahi işte..
evetttt 2 senedir tadilatı bitiremeyen çok sevgili o.ç. üst komşum yüzünden bütün apartmanı su bastı. Telefonda yine kapıştık yine küfür yedi bizden 1 araba ama değişen bişey yok...
gök gürlemeye devam ediyoo,bi türlü bitmek bilmeyen yagmurr enteresan yaz günü
o kadar yağmurun ardından şuan hava çok güzel :)
şu an izmir yıkılıyor :) alsancaktayım sokaklar göl oldu :)
gece 100 kere uyandım gök gürültüüsne :confused: