abi audi a3 lerde çok güzel seçenek![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-a3-1-8t/detay
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ucuz olan leon un b cok kazası var tramerdede cıkıo,bundan 2 sene once b arkadasımda yazılım flan yapılmıstı kı o zamanlarda sorunları vardı arabanın aynı zamnda yorgun duruyordu,daha sonra ıstanbul dısına satıldı araba yenıden ıstanbula gerı geldı,yenı sahıbınde kazası yok bıldıgım kadarıyla ama oncesı cok ıyı degıldı.28 lıra yazan senelerdır duruyo msjlara fln da cewap verdıgı yok,Erya seat bayısınde calısan b abıme baktırmıstım kayıtlarına flan,ondada degısenler ve boyalı parcalar mevcuttu km konusunda fıkrım yok,Ibıza cupra nın sahıbı foruma zaten uye cok gırmesede arabası hakkındakı yorumu kendı yapıcaktır.1.8 t leon topsport A3 yada passata gore daha sportıf ve paket olarak daha doyurucu ama hem temızını hemde az kmlısını bulmak zor cunku TR de zaten parmakla sayılır derecede bulunmakta
UN 717 için bilgiler;
4 08.11.2006 - Kasko 4.231
3 14.02.2007 - Kasko 410
2 02.05.2007 - Kasko 430
1 06.07.2009 - Kasko 6.812
Toplam Hasar(TL) : 11.883
DVJ 53;
Kayıtlarımıza göre, 2003 yılı ve sonrasında bu aracın sigorta kapsamında olduğu sürede oluşan herhangi bir kaza/hasar bilgisi bulunmamaktadır.
182 Lik bir RS te güzel olur Vtec ten sonra tek kapı ve ufak tefek oynamalarla güzel olan bir araba..
özgür abi evli mutlu ve çocuklu olduğundan tercih etmez tek kapı ve ufak bi araba sedan bişi gider ama özgür abiye ama ne alcan ki özgür abi inan piyasa geberik :S
Abicim ben geçmişlerine bakıyorumda burada açık yazmak istemiyorum.
Bi iki bilgiyi özelden yolluyorum
g.punto t-jet dynamicler hem 4 kapı hem 120 hp veya yeni bravo da olabilir 1.4 150 hp o kadar hızlı araçlar değiller ama turbo sonuçta uğraşırsan bişeyler olur. hem modelli hem 4 kapı hem orjin turbolu hemde fiyat uygun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)