User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
103 sonuçtan 96 ile 103 arası

Konu: Accord hakkında fikirler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı /////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Accordlar 10 lt yakar ortalama s.dışı 10 lt nin altına indiği gibi şehir içi sert kullanımda üstüne çıkar..
    2.0 Sport versiyonu 9 litrenin altına düüşüremedim...full dip gazda şehir içi 13leri gördüğümü bilirim..

Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 alacagima 2.4 alirim hem daha ucuz hem daha guclu hem daha hisli bence. vergi dezavantajindan dolayi uygun rakamlari arti lpg ile yardira yardira gezersin. bizim parcacida var.ç 2.0 ve 2.4 ikiside sirali lpg var. hep 2.4le gezer daha atak seri ve 2.0 ile neredeyse bi farki olmadigini soyler durur lpgde.
    Kesinlikle katılıyorum 2.0 da vardı 2.4 de vardı...2.0 kalkışlarda ve şehiriçinde alt devirlerde biraz baygın kalıyor..2.4 oldukça tatminkar çok tatlı filtre sesi var. Yakıt olarak da aynı sayılabilir tabi kullanıma bağlı..2.4te LPG şart fakat..

Ayrıca bilgi olarak 2005 model 83.000km 1 parçası boyalı tertemiz 2.0 sport versiyonunu 31.000 TL ye sattım...

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavrukuş sen ehliyeti bi al,

senle megane ile giderkene bi viraj kasalım

sonra o kullanımla sana bide total rangeyi göstereyim

sonra konuşalım
    Git Evo al lanet olsun
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.4 mü yapmayın ya gitmiyor onlar.
    gidiyor sewgili kardeşim gidiyor inan

Mugen yazılım fiyatına gelince, inan bana neredeyse 98 model civic 1.4is fiyatı istiyorlar.
    Çok tatlı filtre sesi war doğru ben de kullanıyorum ama enteresan olan şu ki (ankarada yaşayanlar bilir) Cepanın ordan dip gaz yapıp standart filtre ile 195km/h ile girdiğim bilkent köprüsünün altına Direkt hawa filtresi ile 182km/h gibi hızla ancak girebiliyorum.
    Sebep: Beyin komple değiştirilmeden yaptığın her extra motor modifiyesi eksi performans olarak geri dönüyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gidiyor sewgili kardeşim gidiyor inan

Mugen yazılım fiyatına gelince, inan bana neredeyse 98 model civic 1.4is fiyatı istiyorlar.
    Çok tatlı filtre sesi war doğru ben de kullanıyorum ama enteresan olan şu ki (ankarada yaşayanlar bilir) Cepanın ordan dip gaz yapıp standart filtre ile 195km/h ile girdiğim bilkent köprüsünün altına Direkt hawa filtresi ile 182km/h gibi hızla ancak girebiliyorum.
    Sebep: Beyin komple değiştirilmeden yaptığın her extra motor modifiyesi eksi performans olarak geri dönüyor...
    Hadi ya bak bunu hiç denemedim ve hissetmedim açıkcası boşu boşuna performans kaybetmişiz ama o sese değer be :d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köroğlunun atına binen yemini düşünmezmiş..

varsın şu alttaki güzellik 500 kuruş yaksın.. accord da nokta bu çocuk işte..

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok yakıyor, içi dar, satışı zor, gitmiyor boşver gerek yok
    ney ? 528 mi? e39 mu? olur neden olmasın
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkın_aLLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi ya bak bunu hiç denemedim ve hissetmedim açıkcası boşu boşuna performans kaybetmişiz ama o sese değer be :d
    haklısın,6000dewirden itibaren süper bir ses yayıyor ortalığa, gerçekten aynı mantık ile bende de takılı duruyor ama her an orjinal filtre we kapağı da bagajda esas duruşta bekliyor

BMW 528i ile defalarca denedik, accord daha hızlı. BMW den fazla yakmıyor. BMW den konfor olarak asla geri kalmıyor. 528 den daha zor satılmıyor.

İçi dar diyen arkadaşlar war bir de, sanırım araba S320Long ile kıyaslanırsa DAR olabilir ama gayet geniş bir araçtır accord...

5 yılda 114bin km yaptım,allah (cc) nazarlardan saklasın motorda lira masraf çıkmadı henüz.

LPG takarım dersen (ben takmadım,takmıcam da kısmetse), yıllık 2 milyara yakın wergisini karşılarım dersen mantıklı bir arabadır accord 2.4..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)