Yazık günah..
Ali Yalın, araba ile ilgili gelişmelerden sonra çok asabi birisi olduğunu, sürekli deniz kenarlarında oturarak bir çıkış yolu bulmaya çalıştığını ifade etti. bu gerçekmidir ya![]()
Bu tür olaylar malesef çok oluyor...Çevremde de oldu bu tür olaylar...
2000 yılında 2001 model skoda fabia alındı. Bir kaç ay sonra arka çamurlukların biri boyalı çıktı..Bayi arabayı hasarlı almış başka bir bayiden uygun fiyata yaptırmış normalde belirtmesi gerekirmiş söylemeden piyasa fiyatına satmış..Tanıdık girince araya olay kapandı...
2007 Kangoonun satışını yaptık göstermeye gittik servise boyasızdı araba sıfırdan beri bizdeydi aldığımız servis sağ kapı üzerindeki direğin boyalı olduğunu söyledi. araştırıldı mais boyamış bursa da
Mersinden Transporter alındı boya çıktı şikayet ettik filan 3500 TL para aldık tazminat olarak Volkswagen adını kirlettirmiyor hiç bir zaman...
marka belli olsunda herkes o markaya karşı bir önyargı oluşsun çünkü yarın bizimde başımıza gelebilir önlemlerimizi alırız en azından...
yazık günah ya adam sıfır araba alayım kazası belası olmadan garantili bineyim diyor ya parasını veriyor sonuca bak ya sanki koskaca otomobil markası bir araca batacak ya![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
markayı bilelimde ona göre hareket edelim
Ben de cok duydum böyle boyalı 0 araba alanları.. 0 alıcak olsam, boyasına baktırmadan kesinlikle almam..
Bende Megane Coupe alırken kontrol ettim her parçasını 5 ayrı bölge olarak makineyle ve gözle.
Sıfır alırken bile bakmak lazım.
İsmini vermeyeceğim bi Honda bayisinde plakası takılmak üzere olan satılmış sıfır Accord'un tavanı göçmüş ve düzeltiliyordu, gözümle gördüğüm bir olaydır. Demeye çalıştığım araç sıfır bile olsa başına bir şey gelebilir, bu normal.
Etik olan tarafı ise, satıcının bunu müşteriye söylemesi ve orta yolun bulunması (fiyatta indirim gibi).
Sene 1988 hic unutmam, TIRdan düsmüs renoyu bize cakmaya calısmıslardı![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ben sıfır alırken boya makinesiyle kontrol edip öyle almıstım, bayilere guven olmuyor...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
O zamandan beri çakışa devam![]()
uhauahh senede bindokuzyüzcifsıfır
neyse su tır garajının falan yerle bir oldugu sel felaketinde mepa peugeot un araçlarını temizledik arkdasım sirketine yardımcı olmak amaçlı ne 0 lar 308-3008 yok 207 içi dışı silme camurdu bazısı kısmı camurdu yürüyodu kimisi plakalı sahibine teslim edilcegi gün seli yemiiş temizlenip geri verilcekti vs vs
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)