User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: 207 Kullanıcıları

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu liste elimde var maalesef, peugeot da yedek parça sorumlusu arkadaşım var, göndermişti bu listeyi bana ama bunlar değil yaa, kodlarda isimlerde farklı
    Şase kodundan baksam kısıtlı çıkabilir bunlar direk 207lere kullanılan parfümler.

Arada ismi olmayan parçalar var altlarında kırmızı ile belirtilenler üretilmeyenler anlamına geliyor.
    Belki üretimi kalkmış olanlarmı :S

merve
    Misafir
    yok valla kırmızı yazanlarda değil. bendekilerden lime freshin kodu mesela LOT 110106..
    diğerleri de hep aynı şekilde başlıyo diğer rakamları değişiyo.
    sizin verdiğiniz listeyi bana bir servis daha verdi. yalnız ilk başta bi arkadaşın söylediği servisi aradım izmirdeki servisi, onlarda bendekilerden var mesela, sadece tender jasmine kalmış ellerinde ama.
    mesela benim parfüm kutumda yazan isimler: lime fresh, orenge blossom, peppermint, tender jasmine, tropical mango, vanilla spirit, pure sensation..
    hatta izmirdeki serviste direkt ellerinde vardı listeden bakmadılar, kutusu herşeyiyle aynı dediğim gibi sadece koku çeşiti istediklerimden değil.
    o serviste o kadar yaklaşınca bulma umudum arttı ama üreilmiyo olabilir mi bilemiyorum.

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok valla kırmızı yazanlarda değil. bendekilerden lime freshin kodu mesela LOT 110106..
    diğerleri de hep aynı şekilde başlıyo diğer rakamları değişiyo.
    sizin verdiğiniz listeyi bana bir servis daha verdi. yalnız ilk başta bi arkadaşın söylediği servisi aradım izmirdeki servisi, onlarda bendekilerden var mesela, sadece tender jasmine kalmış ellerinde ama.
    mesela benim parfüm kutumda yazan isimler: lime fresh, orenge blossom, peppermint, tender jasmine, tropical mango, vanilla spirit, pure sensation..
    hatta izmirdeki serviste direkt ellerinde vardı listeden bakmadılar, kutusu herşeyiyle aynı dediğim gibi sadece koku çeşiti istediklerimden değil.
    o serviste o kadar yaklaşınca bulma umudum arttı ama üreilmiyo olabilir mi bilemiyorum.
    O parça kodunu sorun o servise yada nerede ikamet ediyorsanız oradan bi PEUGEOT servisinden o parçayı çekmelerini isteyebilirsiniz.
    Nasıl olsa çok bi para değil, belki parça kodu değişikliği yapılmış olabilir.
    Bazı parçalarda yeni kod düzenlemes yapılabiliniyor.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e-bayda aratın belki cıkar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

merve
    Misafir
    yaa yeni bi konu açmak istemedim. parfüm problemini çözemedim zaten o ayrıda şimdiki sorun başka.

teybimin cd çaları bozuldu. servise verdim istanbula gönderildi felan, verilen rakam biraz fazla geldi. teybin topu topu fiyatı neki zaten anlamadım ben. her neyse burda serviste olan arkadaşlar falan vardı sanırım. öncelikle teybin sıfır fiyatını öğrenebilirmiyiz? birde 207 nin bütün modellerinin teybi aynı mı bilen varmıdır acaba?
    bi teyp varda, adam kullanmamış gibi bişey, 1ay sonra yeni teyp falan almış tamirden daha uyguna geliyo bana. onu düşünüyorum ama uyup uymayacağını bilmiyorum. ya güvenemiyorumda napıcamı bilmiyorum açıkçası

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    servisde araçların teyipleri ciddi pahalıdır 3 sene önce 106 nın orjinal teyibine 600 tl demişlerdi varsen 207 nin teyibini düşün sat honda al pejo sorunlu araba
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

merve
    Misafir
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    servisde araçların teyipleri ciddi pahalıdır 3 sene önce 106 nın orjinal teyibine 600 tl demişlerdi varsen 207 nin teyibini düşün sat honda al pejo sorunlu araba
    ya ne hondası ya, alacağım varsada şu forumda gördüklerimden sonra tiksinti geldi iyice hondadan

ya ben orjinal teybi almak için sormuyorum fiyatınıda, hani tamir işlemide pahalı baya, dedim bakayım değer mi.. yoksa uyucaksa eğer ve benim teybimin aynısıysa diğer adamın teybini alcam büyük ihtimalle

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koku özelligi çok iyimiş fevkaledenin fevkinde
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde halen pembe jantlar ve aslan logosu aracında duruyor mu ? ahuahuah
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk defa goruorum bunu orj parfumlu

merve
    Misafir
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değilde halen pembe jantlar ve aslan logosu aracında duruyor mu ? ahuahuah
    evet ne olmuş duruyo, nesi komikki ben seviyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)