çok geçmiş olsun mustu...ve eray..allah korumuş seni ...çok üzüldüm güzelde arabaymış...nasip kısmet işi bunlar..
kamyoncu yaşıyor değilmi eray![]()
çok geçmiş olsun mustu...ve eray..allah korumuş seni ...çok üzüldüm güzelde arabaymış...nasip kısmet işi bunlar..
kamyoncu yaşıyor değilmi eray![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
geçmiş olsun.. buarada muştu tutumunu tebrik ediyorum yani illaki kim olsa içindekilere bişey olmamasına sewinirdi ilk ama sonra arabaya üzülürdü, sen dünya malı dünyada kalır felsefesindesin![]()
çok geçmiş olsun sizde bişey olmaması sevindirici ALLAH beterinden korusun.
Geçmiş olsun muştu abi allah beterinden korusun. Sonuçta cana gelmemiş mala gelmiş. Herşeyde bi hayır vardır abi. Biri gider biri gelir abi![]()
Geçmiş olsun. Akıl felanda vermem. Kaza bu olur. Ama sigortasız muaynesiz ruhsatsız trafikte dolaşmak haklı iken haksız yapıyor işte böyle.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
büyük geçmiş olsun 2nizede bişi olmaması sevindirici ama araba nazara geldi yazık oldu beeeeee
YARZUMSİN
YSNVTEC BEYKOZTEAM
oo cok buyuk gecmıs olsun ya
Cana gelecegıne mala gelsın napalım ..Arabanın yedek parcası varda insanın yok.
offf büyük geçmiş olsun.inş size bişe olmamıştır.verilmiş sadakanız varmış.küçükte olsa bi kan akıtın bence.
abilerim çok geçmiş olsun size birşey olmamış olması cok sevindirici geçmiş olsun...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
çok geçmiş olsunn
çok geçmiş olsun.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)