cok gecmıs olsun cok uzuldum gercekten mustu abı eray abı...![]()
cok gecmıs olsun cok uzuldum gercekten mustu abı eray abı...![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
geçmiş olsun çok itinalı bi takla atmış eray arkadaşımız bravo kendisine
muştu ben senin yerinde olsam araba falan almam![]()
Eray sen tavlada da zarları böyle takla attırıodun, 3 kere dönüyordu havada yere yine ALTI ayak üstüne düşüyordu hehehe
Çok geçmiş olsun, cidden itinalı bir takla olmuş.
Kaza raporuna göre inşallah kamyonun sigortadan hasar karşılanır, manevi olarak bir problem yok anlaşılan, maddi olarakta olmaz inşallah...
Allah daha beterinden korusun...
muştu E30 Project loaded![]()
Loading...
Geçmiş olsun, cana birşey gelmedikten sonra mal çalışarak yerine konur... ama muştu'nun son dönemlerdeki otomobilden yana olan şanssızlığı tarih kitaplarında yerini alacak...
Erayım Allah seni ve arkadaşını korumuş gerçekten ucuz atlatmışsın. Valla fotoları görünce yaralı falan var diye düşündüm ama size birşey olmaması çok sevindirici. Mustu sanada ayrıyeten geçmiş olsun şu araba derdin harbi cünüplüğe döndükanka bi hamamda kırklanmak farz gibi geldi
Eray tekrar geçmiş olsun, Mustu Allah sana daha iyilerini nasip etsin.
Allah razı olsun kankacım ama bu olaydan sonra sanırım daha bu tarz bir araç alıp binmem
bu kaçıncı uyarıdır bilmiyorum ama artık 4 kapı usturuplu birşey alma el etek çekme vaktidir.
Allah korumuş araçtakileri geçmiş olsun...Üzücü ama yapcak bişey yok tabiki metal parçası canınıza bişey olmamaış önemli olan o.
mustu artık bi 4 kapı STi evo felan alısın![]()
çok geçmiş olsun hepinize, deve kesmenin zamanı gelmiş mustu abibi de ikinci fotodaki su şişelerinin hepsi sizin arabadan mı çıkmış
![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
kesin nazara geldi büyük geçmiş olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)