Geçmiş olsun, valla çok üzüldüm, mustumada çok yakışıyodu ama allah daha iyilerini nasıp eder inşallah.
ölenle ölünmüyo o nedenle yorumu esirgemiim, kim kes dedi olm sana o yayları? arabayı yolda tutamamışsın ama tavanın üstünde driftin kralını yapmışsın, izlerden belli :S
Fiat's Are Faster Than You Think!
geçmiş olsun..
yarin araba temiz olmasina ragmen bi ic dis yikatcam zaten,bide gecmis diyoki gerilim vermeyin aq vuruyoduk resmen n gerilim vermeyinhooooop hooop hopp hoopp (ozgur,onur)
mustu: n var anoktaku n gerilim veriyonuz gordum,bak boyle yaparsaniz vururum
ulan son kontrayi vermesen onu yoktu zaten arabaminhe bide gti tamponu yoktu golfun orasi ayri
hahahahahaha
bu arada tekrar gecmis olsun,yuzler gulsun,kalpler kirilmasin yeterlin guzel kahkahalarimizi attik uzme o canini dicem,uzmiyon zaten
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Allah korumuş,büyük geçmiş olsun..
konuyu gördüümde ilk başta birinin doğumgünü sandım , sonra resimleri görünce anladım ciddi olduğunu.
Geçmiş olsun abi , allah beterinden korusun.O haldeki bi araçtan çok daha kötü haberler gelebilirdi şuan bu foruma.Onu düşünüp şükretmekten başka yapılacak bişey yok.
Allah daha iyilerinin nasip etsin işallah.
cok gecmıs olsun. kullananlarda bisey yoksa gerısı onemlı degıl dıcem ama arabada ole ha dıyınce bulunan araba deıl gıtmesı uzucu olmus..
erayyy kardişiiiiimmmm dün akşamda onur k nın arabayıda vuruyodum![]()
hacı 4 kapı büyük bir araç istiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)