21 Kasımda 23.28'de konuyu okumuş.
http://i65.tinypic.com/15p4w43.png
Printable View
21 Kasımda 23.28'de konuyu okumuş.
http://i65.tinypic.com/15p4w43.png
Devlete dünya ayakkabı yapıyorlar birde utanmadan ayakkabı sektöründede konkord veriyorlar yatıcak yerleri yok
işi batır parayı hoop başka tarafa kaydır sonra benlik bişey yok beyler. konkordato olayına değinmiyorum bile. bu ülkenin en büyük düşmanı kendi insanıdır ne amerika ne israil ne bilmem ne kimseye gerek yok.
Ben hatırlamıyorum ama sen eminsen olabilir tabi. Bu tip hususlarda biz üyelerimizin bilgi edinebilmesi adına bazı konulara izin veriyoruz. İzin verme sebebimiz de üyelerimizin bir fırsat var ise onlara özel olan, bundan faydalanabilmeleri.
Neticenin bu denli kötü olabileceğini önceden tartmak zor ki bahsedilen firma bu konu açıldığında ülkenin en büyük inşaat şirketlerinden biri idi.
Bizden olan kim varsa bu forumda sadece 1 üyenin zararı olacağını hissetse anında gerekli tepkiyi verir. Yönetim bu konuda her zaman nettir, net olmuştur.
forumun bu konuda duyarlı olması lazım... ama ilk sayfalarda 'hadi kanka süper işmiş, ben de alayım, çok iyisin, harikasın vs vs!' diyen kişilerin çoğu aktif olmalarına rağmen tek kelime yazmamışlar ama hayatlarında belki de 2 kelime konuşmadıkları adam için dolandırıcı lafını çok rahat etmişlerdi ben buna takıldım...
Bazı konularda konu sahibinin sizlere olan yakınlığından dolayı da izin veriyorsunuz. Ben de zamanında forum üyelerine yardımım dokunacağını düşünerek Turizm ile ilgili her konuda indirim/yardım yapacağım konusunda size mesaj attım ama cüzi miktarda ücret istediniz. Bazen forumda taraflısınız.
Buğra hocam olay zaten forumun tarafsızlığı değil, özel forumdur tarafsız olmak zorunluluğu da yoktur... buradaki mağduriyet Armağan'ın ailesinin müşterilerine 15 sene önce yaşattıkları ile aynı, Armağan en azından çıktı konuştu, ailesinin şirketinin yeri 30 senedir aynı yerde, kendisi bu olaylar olurken TR de bile değildi, şimdi de ailesinden tüm bağlantısını koparıp yurtdışına gitti... dolandırıcı makarnacı vs dendi, aynı durumlarda aynı tepkileri vermek lazım...
bence bazı noktaları kaçırıyorlar. o arkadaş kendini savunayım derken sürekli açık verdi vole vurmalık. bu konudaki yeşil gibi sussa idi muhtemelen ona da 3-5 giydirilir kapanırdı hemen konu. belki yeşil de savunmaya geçse ve mantıksız konuşsa makarnadır kurandır v.s çok daha fazla şut çeken çıkar.
adam burada cevap yazmıyor kim ne desin ki daha? durup dururken millet küfür etse karşı taraf zenginliğin üst seviyesinde avukat ordusunu salar hakaretten. ama cevap yazıp saçmalasa o konudan aşağı kalmazdı bu konuda bence.
ya ben bide bi arkadaşıma tavsiye etmiştim allatan almadılar yoksa rezil olmuştum