Emre hiç 2+1 kalmadı mı elinde 1. etap :(
Printable View
Emre hiç 2+1 kalmadı mı elinde 1. etap :(
3 tane daire aldık innovia'dan..
daha fazla almayı düşünürsek eğer seninle irtibata geçicem :)
Bakıyorum orhansah kafam çok yoğun bu aralar vakit buldukça siteye çalışıyorum
pm attım size.
Bende takipteyim yatırım amaçlı 1+1 için bakalım hele bir herşey netleşsin.
Geçen sene idi innovya 2 idi sanırım esenyurt satış ofisi yer tam karşıdaki tepede başka bir firma başladı buyrun bakın bizde onun yanında başlıycaz dedi örnek daireyi gezdim hoşuma gitti peşin alıcağımı bu durumda en uygun fiyatı istedim sözleşmeyi en ince ayrıntısına kadar okuyucağımı ve paramı yatırdıktan sonra firmanızın çökmesi batması gibi risklere karşı bana bitmiş bir projenizde bir emlak yada garantör ney verebilirsinzi en kötüsünü düşünürsek çünkü peşin 70 000 tl vericem taksit değil dedim en kötü şu karşı tepeden 70 metre kare arsa alırsınız dedi bu şartlar da sizinle anlaşamayız zaten 11 daire vardı siz geldiğinizde 5 daire kaldı bakın monitöre dedi ,Garantör yok 12 ayda bitiremezsse 6 ay daha firma hesap vermeden teslimatı uzatabilir dedi ,bende sana kolay gelsin dedim kalktım
ince kilosuz kumral topsakal bi arkadaştı (önemsiz geçmiş zaman ). ben oraya para ile gitmiştim bakıcam para yatırcam imza atıcaktım . :) ama o tarz ile zor zaten ,daireleri yanındaki satışcılar sattı o değil:D Ben oradayken daire alanların çoğu sözlşmeyi tam olarak okumamış olabilir 5 dakkada imza atanlar oldu ,biz geçmişte bu şekilde 1 dairenin üzerine su içtik ,irdeleme sebebim bundadır onun için böle bir sözleşmeyi esasında avukatınız varsa beraber gidip bütün şartlarını onunla irdeleyip soru işareti kalmaksızın imzalayın çünkü imzanın geri dönüşün yok en kötü % 10 sizden imza attığnız için talep edebiliyorlar ,ama örnek daire LOKUM gibiydi tam party verilcek daireydi valla şuan için yine almayı düşünmekteyim innovya güzel işler yapıyor takip ediyorum .Tekliflere açığız 100kişi olmaz 50 olur 60 olur sonuçta niyet önemli bence fiyat ve sayı olayını başka bir başlık altında konuyu tazeleyerek netleştirebilirsiniz ilg,ilenen arkadaşın bir emeği olur fırsat yaratabilirse eline sağlık :icon_tup:
Böle bir olay olduğu için ben özür dilerim o çalışan arkadaşın adına senden kampanya zamanı 24 satış danışmanı ile çalıştık hepsini incelemek takdir edersin ki gözün ile gördün kalabalığı zordu 82 günde 2000 daire satıldı keşke beni tanısaydın diyesim geliyor sadece üzüldüm almadığın için inşallah yeni yapıdan faydalanırsın az önce forumda tanıdığımız Volkan KOVANCI ve kardeşi Gökhan burdaydı daire almak istediler 1.Etapdan sadece 4 daire bulabildik 2.Etapda daire yok mecbur 3.etap dan almak zorunda kaldı bende size hazırladığım kampanya için ona beklemesini söyledim inşallah güzel fiyat ve ödeme seçenekleri hazırlayıp bir çok arkadaşımızı aynı ortamda havuza girerken arabaları cilalarken mangal yaparken falan görmek istiyorum.
emre beni bmw cilerin apartmanına ver typer ı olan komşum olsun istemiyorum :D
ben 3. etap fiyatlarını bekliyorum yatırımlık oturmalık değil BMC ci dostlara abilere kiralama olabilir :)
Bu konuda bir gelişme var mı??
emre düzgün ödeme tablosu ve seçenekler sunarsan bizlere bende böyle birşey düşünüyorum.
öğleden sonra listeleri ekliyorum inşallah daha yeni geldim eve yatıcam uyandığımda satışa geçip fiyatları eklicem herkese hayırlı sabahlar.
listede bana 2 daire yazarsan sevinirim emre hanımın amcasınada alcaz
1+1 benide yazarmisin
emre , 1+1H için bende bekliyorum...