konuyu acan arkadas fiyatları ödeme kosulları vs vs hakkında bilgi verirse forumu takip eden arkadaslar daha net bilgiler edinmiş olabiliirler :)
Printable View
konuyu acan arkadas fiyatları ödeme kosulları vs vs hakkında bilgi verirse forumu takip eden arkadaslar daha net bilgiler edinmiş olabiliirler :)
merak ettiğim konu İnnovia insaat ztn o dairelerin hepsini satar kampanya olsun yada olmasın cok farkedeceğini sanmıyorum...
illa bir iyilik yapmaya calısıyorsan neden 100 dairelik bir limit koyuyorsun? 5-10 arkadasımız ev almak istedi diyelim onlara normalden daha uygun fiyata versen diğerlerini yuksktende satsan ne kaybedersin? yine senin karına değil mi?
sonuc olarak da ev almak isteyen aynı ortamdaki arkadaslarımıza her harukarda guzellik yapmıs olursun ve hayır dualarını alırsın bana 100 daire olayı pek mantıklı gelmedi... ki ztn zor bi ihtimal sadece TT den ev alacak 100 kisiyi bulmak...
yaw adam birşey dedi pişman ediyosunuz hee
geçen senede sağolsun tt ye özel kampanya yapmıştı emre ;) vede alan arkadaşlarımız olmuştu
diğer konu içinde lafı geçtiği için böyle bir konu açmış o bilmiyor mu buradan 100 ev alacak adam çıkmayacağını
önceki mesajlarada bakarsan zaten ödeme planı ve fiyatlarla ilgili çalışma yapıyorum diyor almak isteyen gider konuşur alır ;)
benide yaz emre 100kişilik listeye :) çok güzel bir işe daha el atmışsın allah razı olsun inş olur :)
Bro benide ekle 100 lük listeye bizimde yatırım için böyle bi planımız var şartlar ı denk getirebilirsek iyi olur :)
alın alın yeşilin yerlerine kefilim alan pişman olmaz. bu arada aidat ne zaman başlıcak yaz bitio nerdeyse :)
Fiyatlara göre bizde bakabiliriz :)
Aslında alıntı yapıp yorumsuz diyerek geçecektim fakat diğer arkadaşlarıma saygısızlık olsun istemedim.
1-100 daire dememin sebebi ben zaten o rakamı 1 haftada satıyorum potansiyeli ekonomiyi merak etmemden kaynaklanıyor talebi merak ediyorum 10 bin daire projeme devam edip etmemeye karar vereceğim daha satışa çıkmadığım etaplarım var.
2-Zaten arkadaşlarıma normalden uygun fiyat veriyorum satış ofisine gelseydin veya diğer konuları okusaydın anlardın gelin alın dediğimde alanlar %25 kazandılar daha satışı devam eden bir projede.
3-Hayır dualarını için yaptığım yardımlar ALLAH ile benim aramda.
4-100 daire olması hiç sorun değil (madde 1 )
Emre bu konuda seni cok takdir ediyorum.. Tabiri caizse; ciddi şekilde foruma kıyak geciyosun..
Hala ögrenci olmasaydım ve kendi gelirim olsaydı, emin ol ben de sundugun fırsatları kacırmamak icin elimden geleni yapardım..
bende bakınıyorum su sıra odeme seceneklerı uyarsa eger bende talıbım yıllarca kıra oduyorsun cıkarken al bu fayansta senın yıllarca kıra odedın demıyo ev sahıbı olmadan zor yaşam ne yazıkkı
bizde 2 tane daire alma niyetimiz var abimle kendime fiyatları ve ödeme koşulları oygun olursa bizde düşünebiliriz
fiyat odeme koşullarına gore kendimi ayarlarsam 1 den fazla düşünebilirm sanırım ;)
Ben de düşünebilirim böyle birşeyi. 335i satıp yatırım yapmayı düşünüyorum bu aralar. 335le takas olur mu :D
fiyatlar vs.. belirlenip açıklansın benimde bu tür düşüncelerim wardı kısmet....