User Tag List

Sayfa 9/19 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
347 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: İnnovia Techturkey kampanya

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsi geçen firma kadar büyük bir firma olmasak bile 60 yıldır inşaat işi ile uğraşıyoruz ülke de 2015-2016-2017 yılı kadar berbat geçen bir piyasa yok gerçekten tüm inşaat firmaları batıyor veya kaçıyor bunun sorumlusu tabii ki bir yerde firma ama firmaya iğne batırmadan önce bu yıllar içerisinde 2 başbakan 3 seçim 1 darbe gibi ultraskmsonik olaylar oldu ben şuan bir yatırımcı olsam kesinlikle bitmemiş bir projeye girmem.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanların neden istanbuldan kaçıp izmirden daire satın aldıklarını şimdi daha iyi anlıyorum. Urla'lılar şikayetçi hatta bir çogundan. İstanbul emlakçılarını istemiyoruz diye etkinlik yapmışlardı
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Emre ile çok uzun zamandır arkadaşız hatta bu innovia evlerinin muhabbetinide yaptık ben ısrarla dere yatağına projemi yapacaksınız diyordum innovia 1 bile yoktu oda ısrarla sağlamlaştırma çalışmalarını anlattı ve haklı çıktı Emre o firmada iken 1-2 etap koç gibi yapıldı çıktı, he sonrası içeri girenler tarafından b.ko çıkartıldı.
    2018 Geldi herhangi bir ortamda b.düzünde esenyurtta oturuyorum dediğimde oooo abi her türlü koparıyorsundur orda ablalar çokmuş lafı kesin geçer. Bi bakıma haklılar şu sıralar azalsada eskiden çok çok fazlaydı.

Evi 2013 senesinde aldığımda 6 7 parsel boştu etrafında şimdi sadece 1 parsel boş 2'sinde inşaat yapılıyor 3 4 parsel sıfır tertemiz binalar yapıldı teslime hazır ama müşteri yok. Çok fazla bastılar çok bina diktiler bu semte ileride büyük çökecek inşaat firmaları. Heleki bi Kristal Şehir olayı var iyiki ordan almamışsın.

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChuckBartowsKi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsi geçen firma kadar büyük bir firma olmasak bile 60 yıldır inşaat işi ile uğraşıyoruz ülke de 2015-2016-2017 yılı kadar berbat geçen bir piyasa yok gerçekten tüm inşaat firmaları batıyor veya kaçıyor bunun sorumlusu tabii ki bir yerde firma ama firmaya iğne batırmadan önce bu yıllar içerisinde 2 başbakan 3 seçim 1 darbe gibi ultraskmsonik olaylar oldu ben şuan bir yatırımcı olsam kesinlikle bitmemiş bir projeye girmem.
    yaptık bir hata bundan sonra bende bitmemiş projeye girmem şu an mağdurlar olarak grup kurduk örgütleniyoruz ve toplu halde dava açılacak bakalım zaman ne gösterecek

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyla tam alakalı değilde şu Akbatı denilen lanet yerin akıbeti ne olacak
    Atsan atılmıyor satsan satılmıyor
    Bir insanın hayatı boyunca yapacağı en karsız kötü yatırımı olur açık ara
    Aldım zamanında (6-7 sene olmuştur ) prim sıfıra yakın satmaya çalışıyorum satılmıyor kirala deseniz uğraştığınıza değmez senede 1 kere bile gitmemişimdir bileniniz vardır ne olacak buranın hali ?

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldım zamanında (6-7 sene olmuştur ) prim sıfıra yakın satmaya çalışıyorum satılmıyor kirala deseniz uğraştığınıza değmez senede 1 kere bile gitmemişimdir bileniniz vardır ne olacak buranın hali ?
    dostum beterin beteri var sen en azından almışsın benim elimde kocaman bir hiç var

SK10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu innovia 4 te yarın öbürgün innovia 3 gibi olmasın bence yapılsada evler sat gitsin abi oturma 1+1 evler tehlikeli sonra ablalar da orayı mesken belleyebilir günlük kiralamalar falan,istanbulun en büyük krhanesi der abim innovia 3 için
    20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tür haberleri gördükçe üzülüyorum, eve projeden almak oldukça karlı olabiliyor ama risk=getiri olduğundan alıcı o riski de üstlenmiş oluyor haliyle.

Benzer durumlar çok daha küçük ölçekli firmalarda da yaşanıyor, iskan sorunları, anlaşılan malzemenin kullanılmaması, teslim tarihlerinde erteleme.

Hatta eski ev de bir gün kapı çalmıştı adam 30K kapora vermiş evi onun sanıyor, gitmiş üstüne laminant değiştirmiş 5K da öyle masraf etmiş.

Sonra öğrendik ev o arada 2 el değiştirmiş. Elinde müteahhitten aldığı imzalı tahsilat makbuzu var.

a101 de çalışan 10 yıllık birikimini kapora diye veren bir aileden bahsediyorum yaşanan olumsuzluğu hayal dahi edebilmek zor.

O yüzden 100m2 projeden alacağına 70m2 bitmiş al para bir yana tapu bir yana mantığı işliyor bende. Sıkıntı yaşayanlar umarım kısa sürede çözülür dertleriniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ekşi'de bir innovia diye arattım da şöyle bi entry gördüm bu nedir?

şimdi burası 27 katlı rezidans tipi binaların bulunduğu günlük kiralıkların sitenin yarısını oluşturduğu, diğer yarısını ise eskortlar, suriyeliler ve öğrencilerin oluşturduğu hayat kadınlarının neredeyse site girişinde pazarlık yaptığı, güvenliklerin adam yaralayıp dövdüğü, her gece girişinde bir kavganın ve olayın çıktığı, her gece silah seslerinin duyulduğu, mümkün mertebe uzak durulması gereken modern getto görünümlü site.

televizyonlarda gazetelerde internette çıkan cinayet, uyuşturucu, intahar gibi haberlerde haber içerisinde "esenyurt" ve "site" kelimesi geçiyorsa bilin ki yaşandığı yer burasıdır. yakın zamanda sitede yaşandığını gördüğüm bir olaydan örnek:

372’de olum partisi - Son Dakika Haberler

şimdi site giderlerinin görülebildiği apsiyon adında internet sitesine entegre edilmiş bir program vardı burada. yönetim nereye ne harcamış excell tablolarında görülebiliyordu. fakat bazı oturanlar yönetimin harcadığı aylık 1500-2000tl çay kahve, 4000-5000tl kağıt yine bir o kadar inşaat firmasının ödemesi gereken kablo gibi şişirilmiş giderleri sorgulayınca cevap vermek yerine giderlerin görüntülenmesini sistemden kaldırdılar. bunlar yetmezmiş gibi site yönetimi aylık 700-800 bin lira aidat topluyor buradan. topladığı paraları ya kendileri yiyor ya da üstü kapalı yeni yapılan innovia 4 projesine aktarıyor. en azından çıkan dedikodular bu yönde.

burada oturmayı düşünen kişilere bilgi vermesi açısından maliyetlerden bahsedelim biraz da.

baştan söyleyelim hiç kiralara falan kanmayın. şu an 1+1'ler 650 lira 2+1 ler 950-1000tl arasında kiraya sahip. insanlar genelde hesap yuvarlamayı severler misal 1000 lira kira versek 200 lira faturalar tutar gibi. ama kazın ayağı öyle değil. 1+0 için 120tl 1+1'ler için 130tl 2+1'ler için 180tl 3+1'ler içinse 225tl evet yazıyla (ikiyüzyirmibeş) aidat var ve buna ısınma dahil değil ısınma merkezi pay ölçer sistemiyle çalışıyor ve oturmasanız bile yaz kış 2. seviyede durmak zorunda yani kapatma şansınız yok. 1+1'ler için konuşmak gerekirse hiç açmasanız bile en az 60-70tl ısınma parası ödüyorsunuz. bunun yanında ortak alan ısıtma da aidata dahil değil her ay 20tl ortak alan ısıtma diye bir kalem ödüyorsunuz. bir de süpriz ödemeler var yönetim kendi arasında karar alıp "kamera takacağız katlara o yüzden bir sefere mahsus her ev sahibi yatırım bedeli olarak 6 eşit taksitle 700tl verecek" diyebiliyor mesela. vermeme şansınız ise yok. suyunuzu kesiyorlar çünkü.

su demişken biri sıcak su diğeri soğuk su olmak üzere site size iki tane su faturası kesiyor. abonelikleri ellerinde koz olarak tuttuklarından iskiye devretmiyorlar. hiç bir fatura borcunuz olmasa bile bir aidat bile aksatsanız gelip direkt suyunuzu kesiyorlar. yaptıklarının hukuka aykırı olduğunu söylediğinizde "polis çağırabilirsin mahkemeye verebilirsin" diyor toplanan aidatlardan 4-5 bin maaş alan vasıfsız yönetim elemanı. normal bir kullanımda iskiden hizmet alan bir evde en hayvani kullanımda 25-30tl gelen su faturası burada sıcak su faturası 60-70tl soğuk su faturası 10-20tl arası olarak geliyor. çünkü suyu size iski değil site satıyor. bedaş'dan aldığınız elektirik ise evde 7/24 kapanmayan 700watt güç harcayan pc olmasına rağmen 40-50tl arası geliyor. su faturasının elektirikten yüksek geldiği tek yer burasıdır heralde. kısacası 1+1 bir daire için kira hariç aylık siteye ödediğiniz para 250-270tl arası değişiyor. 2+1 için ikiyle çarpın işte.

bir de kart ve inşaat olayı var siteye girişler kimlik kartı ve araç puluyla yapılıyor kimlik kartı için 10tl araç pulu için 15tl ödüyorsunuz. kartınızı kaybederseniz de 50tl kayıp bedeli var. inşaat olayı ise innovia 4 inşaatı sitenin hemen bitişiğinde yer aldığından cumartesi pazar dahil sabah 8'den gece 3'e kadar müthiş bir gürültüyle sürdüğü oluyor şikayet ettiğinizde belediyeden özel iznimiz var diyorlar.

neticede akıl ve ruh sağlığınız için kesinlikle oturmayın. eğer illa bu taraflarda oturacaksanız kira hesabı yapmayın gidin 100-200 lira daha fazla kira ödeyip daha nezih bir yer olan beylikdüzü'nde bir ev tutun emin olun ay sonu toplam ödediğiniz para buradan hem daha ucuz olacaktır hem de kafanız daha rahat olacaktır. benim kurtulmama bir kaç ay kaldı kalanları allah kurtarsın.

SK10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben innovia için hiç güzel birşey duymadım hep kötü hep Allah kurtarsın şeklinde sitemler...
    20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akbatıda nerde ev ? ne gibi bir problem var ki , benim iş yerim hemen karşısında akbatının fiyatlarını takip ediyorum az çok, evet fazla değerlenmediler ama bence beklentiyi çok yükseltti insanlar nedeni bu , ev bu sonuçta 5 senede 2 ye mi katlayacak ne olacakki ?
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orayı biraz normalden fazla değerli pazarladılar , yakın arkadaşım tekrar atakoye taşındı , bence oranın en az 7-8 senesi daha var

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Akbati adi altindaki konutlari arap ve Suriyeli doldurdular, satılık ve kiralik ilanlarin bile çoğu arapca halde bayadir, cafelerde bile etkisi var. ondan normalden fazladan caktilar hatta hala cakiyorlar @onursumer.
    Hangi siteden eviniz satilmamasi ilginc geldi diyecem ama etrafta hayvani yapilasma ve emlak balonunda ince ince sonmesinden olacaktır@Eworen
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akbatıda nerde ev ? ne gibi bir problem var ki , benim iş yerim hemen karşısında akbatının fiyatlarını takip ediyorum az çok, evet fazla değerlenmediler ama bence beklentiyi çok yükseltti insanlar nedeni bu , ev bu sonuçta 5 senede 2 ye mi katlayacak ne olacakki ?
    2 ye katlayan hatta 3 katlayan onlarca proje var istanbulda
    Şu an katlanma değerlenme durumları nerdeyse sıfıra yaklaştı ama benim bahsettiğim zamanlar da değerlenme oranları yüksekti konuda geçen inovia lar mesela benim gördüğüm aldığım zamana göre 2 ye katladı ne biliyim esenyurtta meşhur özyurtlar var onlar 2 ye katladı vb..
    Değerlensin derken 2 ye 3 e katlansın diye de beklemedik de az biraz değerleneydi bari...

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 ye katlayan hatta 3 katlayan onlarca proje var istanbulda
    Şu an katlanma değerlenme durumları nerdeyse sıfıra yaklaştı ama benim bahsettiğim zamanlar da değerlenme oranları yüksekti konuda geçen inovia lar mesela benim gördüğüm aldığım zamana göre 2 ye katladı ne biliyim esenyurtta meşhur özyurtlar var onlar 2 ye katladı vb..
    Değerlensin derken 2 ye 3 e katlansın diye de beklemedik de az biraz değerleneydi bari...
    Haklısın gerçi , o bölgede çok uygun fiyata satıldığı için evler en kötüsü bile 2 ye katladı esenyurtta , akbatı daha satılırken pahalıydı aslında. Bende orada oturuyorum , site çok güzel aslında ama değerlenmemesi çok ilginç. Kiralamayı düşünebilirsiniz ama eskisi gibi değil talep görüyor diye duydum bu sene. Özellikle araplar tarafından.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın gerçi , o bölgede çok uygun fiyata satıldığı için evler en kötüsü bile 2 ye katladı esenyurtta , akbatı daha satılırken pahalıydı aslında. Bende orada oturuyorum , site çok güzel aslında ama değerlenmemesi çok ilginç. Kiralamayı düşünebilirsiniz ama eskisi gibi değil talep görüyor diye duydum bu sene. Özellikle araplar tarafından.
    Aldığım günden beri kirada 5-6 ay önce kiracı çıkınca direkt satışa çıkardım parayı başka türlü değerlendirim diye satıyorum düzgün kira getirmiyor düzgün kiracı yok satış aşaması ise nadiren gelen komik tekliflerle dolu site güzel bölgeye göre yeri bi hayli güzel neden değerlenmedi olduğu yerde sayıyor ben çözemedim
    Diyorum inanmıyorsunuz İstanbul tarihinin en kötü yatırımlık yeri oldu orası diye

LightSide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akbatidan ev bakiyorum, ilani var ise gonderebilirmisiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direk Innovia için değil de sektörün komplesi böyle , paran varsa paran kadar proje yaparsın al/sat kafan rahat olur . Temelden daire mantıklı tabiki ama bizim kolpaci , gün görmemiş hayatı mercedes ve karıdan ibaret zanneden gundi müteahhitler sektörün anasını belledi .

Lan çapın madem 1 projeye yetiyor paran yok , ne halta elalemden aldığın peşinatla , bankadaki 3 kuruş teminatınla 2. Veya 3. Projeye atlıyorsun?

Yazık yatırım yapan ve mağdur olanlara üzüldüm ama burası Türkiye söylemek zorumuza da gitse namussuzluğun başkenti

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim daire alıp merdivenleri bitmemiş sitedeki müteahhitle kafa göz giriyorduk ileri geri yaptı nerdesin şurdayım iyi geliyorum , 2 dk sonra telefonda e abi işim çıktı.

Sonra bu öğrendik bu arkadaşa da ortağı kitlemiş. En son site bahçesinde tüm kat malikleri toplandı, adam açık açık yapamıyorum dedi, battım param da yok gücüm de yok. 2 senedir şu gün bu gün diye sallıyor milleti. Hatta arsa sahibi (kat karşılığı yapılan proje) ben dedi daha tapumu alamadım.

Biz de allahtan tapu vardı, sonra bir baktık ilk yapılan bina projeye uygun değil iskan vermiyor belediye.

Şimdi ben buradan iyi bir ders çıkardım 1. si iyi araştıracaksın, ıncık cıncık soracaksın.

2. si bitmemiş hiçbir şey almayacaksın. Mutfak kapakları 2 ayda geldi kavga gürültü. 1 sene tozun toprağın içinde girdim çıktım eve.

3. sü kat karşılığı proje yapan adam baban olsa uzak geçeceksin. 4. "hallederiz abi 25 yıldır sektördeyiz" cilerden koşarak uzaklaşacaksın.

5. si ( bu hatayı ben de yaptım) 3 kuruş para ile 5 tane köfte istemeyeceksin 3 kuruşa 3 oluyorsa onu alacaksın.

Emlak işinde çok dalavere var arada bakıyorum ilanlara 2 ay sonra teslim kelepir yazıyor açıklamada diyorum yine birilerinin canı yanacak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler