valla ben şahsen kullandığım için işe yaramaz bir şanzıman dedim yani kulaktan duyma filen değil hakikaten işe yaramaz bir vites![]()
2004 sanırım 1.2 corsa njoy baya bi süre kullandım
baskı balatası normal şanzımandan pahalı baya bibin liraya yakın tutmuştu
şanzıman beyni de 2milyar mı nebi elektronikçiye yaptırdık beyni sonra sattık
ama sorun çıkarmazsa ve amaç performans değil de gezmekse alınabilir,ama dik yokuş çıkarken manuele almakta fayda var denildiği gibi vites büyütüp bayılıyo sonra da yavaşladığı için dik yokuşta sıfırdan kalkmak zorunda kalabiliyosun
vites değiştiğini hissetmemen için felçli olmak lazım1buçuk sn civarı vites değişim hızı...
en ıgrenc sanzuman 2007 model corsa cosmo aldım ve ozman guzel bısı sanıyodum bu sanuzmnı nefret ettım![]()
easytronic alma.
ford da ayni sanzimani uretti yanlis hatirlamiyorsam 2 sene sonra sikayetlerden oturu piyasadan kaldirdi ama opel cok zeki ya milleti opecek illafiatta uzun sure piyasada tuttu bu sanzimani sonra opelde fiatta sanzimani gelistirdiler fakat sadece yazilimsal olarak degistigini duydum nispeten daha iyi ama kotunun iyisi...
Yorumlar için teşekkür. Zaten dünyanın en iyi şanzımanı deseniz bile linkini verdiğim araç turşu çıktı.
İşi gücü bıraktık gittik araca bakmaya. Telefonda ve mesajlarda gelin gibi diye anlatılan araç ne olduysa dul bir kadına dönmüş ben aracın yanına gidene kadar.Motor arıza ışığı mı dersin kaportanın içler acısı hali mi, dökülen lastik ve jantlar mıŞanzıman da tuzu biberiymiş zaten
Terbiyesiz adam dolu piyasada
100.000KM dir Eastronic Astra kullanıyoruz Şanzımanında şuana kadar hiç bir sorun çıkmadı. Ama çok yavaş vites geçişleri onu belirtiyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)