bugun gordum aracııı radar hondanın orda arka kapıdan yenı acılan pıste gırıs yapıyordus63 amg makına 3 kısılerdı hatta
![]()
bugun gordum aracııı radar hondanın orda arka kapıdan yenı acılan pıste gırıs yapıyordus63 amg makına 3 kısılerdı hatta
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
oglum radarın ordan gırıs yaptıı s2000 olan melıh vardı yanımda muhabbet edıyorduk geldı manevra yaptı hatta melıh dedı bu arabayla ınsaat alanına gırılırmı dedı yazık falan dedı ve pıstte gırdıler
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Öz amcam Ankara'da mütaahit ve s500 kullanıyor. Plakayı hatırlamıyorum ama inşallah o değildir.
"Korkmadık, savaştık"
Gökten S yağıyor.
O jantları AMG serisine takamazsınız kalperleri sığmaz. Bu araç yurdum S'i.b![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
ee yuhh bee, geçmiş olsun iki tarafada
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
hahahah süper ya.... fazla güvenmiyeceksin altındakineherhalde 250 270 giderken frene asılmıştır baktı pist bitti pisttden çıktı hahahah tam türkiye işi olmuş
![]()
![]()
Arac bi yakinimizin ibree 280deymis ve kasko yok
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
kadran 280 de olduğuna gore melih abi bu senın s63 müş
edit@ pardon ya daha dikkatli baktımda araç amg değil aynen s500 eee peki 280 de ne işi varmış limitör iptali mi yapmışlar ki ??
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Hicbi arabasinda kasko yok ayrica soforu affetmis![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
hergün o yoldan geçiyordum talihli bende olabilirdim çok kötü olmus bu arada
adam pisti deniyormus bizlerde izmit açılsın diye uraşuıyozyanı başımızda pist varmıs
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
almanlar bizim patronu kazıklamışlar o zaman bizimkindede var s500 4 matik 265 km yi geçmiyor ya biraz kuru sıkı yada başka birşey bilmiyorum bir de o aracın fren tertibatını ben hiç bir araçta görmedim 5500 cc 388 bg yaklaşık 2 ton aracı ben 255kmlerde iken ferne bastığım da beni koltuktan çıkarıcakmış gibi oluyor o yüzden bu arkadaşlar da başka bi olay var frenle alakalı birşey değil hemde s500 265 km yi geçmez fabrika çıkış limitör var araçta kimsenin g...ü yemez limitörü iptal etmeye garantiden çıkıcak die![]()
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)