Bence hiç sudan cıkarmadan hemn kavanozun icine bi cesme suyu ve dogru bi elektronikciye yada sudan cıktıgı gibi komple saf alkolle temizlemek gerekir..Aksi taktirde oksitlenmenin önüne asla gecilemez...
ya oksıtlensın umrumdamı
rent a carın arabası.
bak bu cumleyı kurmayı sevmem rent a car oldugu ıcın.
o p.venklere anahtarı kaybettım yedegı verın deıdgımde bana 100 km yol yaptırdılar anahrtar ıcın almaya gıttım bıde 250 tl paranı alıcaz dedıler ulan bn bı anahtarı bulucakmıyım bulamıcakmıyım ı bekle dımı.cok kızdım onlara o yuzden oksıtlenme umrumda deıl olay calısmasında..
beyler yardımlarınıza ıhtıyacım var kumanda calısmıyor pilini değiştirdim alkollefırcayla temızlemeye calıstım ama calısmıo...nasıl tamır olur kım yapabılır??yada alternatıf nedır..
immo saglammı?
araba calısıyor sorun yok.anahtar gorevını goruyor sıkıntı acma kapama uzaktan kumandada o calısmıo ne onerırısın.??
beyler dun bı bu ıslerle ugrasan kendı 206 sının anahtarınıda tamır eden bırıne rasladım anahtarı ona verdım.bn aksama haber verıcem dedı bu anahtarda immo yok dedi..
anahtar sorunsuz calısıyor ıcını temızleyıp devreyı tek tek kontrol etmıs arkadas bı sorun gozukmuo dedı ıcındekı kode kacmıssa kodlatırız dedı ama denedık calıstır ..sonunda ısler yoluna gırmeye basladı ılgılenenlere tesekkur ederım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)