Konuyu ben açtım ama haftaya cumartesi yaz okulu sınavları için afyona gideceğim. Hafta içini onun için istedik ama artık başka sefere diyelim cumartesi olucaksa![]()
Konuyu ben açtım ama haftaya cumartesi yaz okulu sınavları için afyona gideceğim. Hafta içini onun için istedik ama artık başka sefere diyelim cumartesi olucaksa![]()
araba yazlıkta olduğundan tabanway takılıyorum.giderken kime ağırlık olacam![]()
ya ben unuttum başta yazılanı ok tamam forum olsun pardın
dun gordum sızı bızde cafenın bırınde oturuoduk mısafır vardı yanımda
perşembe akşamından itibaren mersindeyim arkadaşlar jantları da takıp geleyim bari o günlerden birisinde olursa o gün günün katılımcılarından birisi oluruz![]()
Mersin'e gelince haber et dou, photo day filan önemli değil, hep beraber oturur muhabbet ederiz dışarı çıktığında. Müsait olduğundan buradan yazarsın.
@Kamer, son durum; Ctesi akşamı saat 18.00 gibi, forum alt kat otoparkı karting yanı. Uygun mudur?
dou cumartesı olacak yaw.983476098469485 defa yazdım
saat 18 bızım ıcın erken bız en erken 20de orda oluruz.neyse sız takılırsınız bız sonra gelırız![]()
forum otoparkında foto cekme olayına caz yapıyo oranın aptal güvenligiama bence acık hava bi yerlerde aydınlık güzel manzaralı bi arazide yapalım biz bu cekimi
Forum 22.00'de kapanıyor benim bildiğim. Saat 20.00 gibi bulaşacaksak eğer forum alt kat yerine sinemaların giriş katındanki (en üst kat) otoparkta buluşalım. Giriş - çıkış problem olmaz böylelikle.
tamam ora olur fark yapmaz
salı gunu burdakılerle bı konusalım bakalım ne dıcekler.ilk bı tantuni yerız aç gelcez![]()
Ayrıntılar problem olmaz, genel hatlarıyla belirleyelim olayı önemli olan o.Can ilk mesajı editlersen daha iyi olur, Ctesi akşamı saat 20.00, forum üst kat otoparkı şeklinde. İlk mesajı okuyup da yanlış anlaşılmalara yer vermeyelim.
![]()
nostaljiymiş madem stadın orda büyük boş alan vardı orda toplaşalım benceordanda yemek yer foto cekeriz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)