Nerede yapalım, en son karar ne olsun şimdi? Kipa ve Carrefour Forumdan daha mantıklı alternatifler aslına bakarsak.
Aslan sen neden gelmiyorsun?![]()
Nerede yapalım, en son karar ne olsun şimdi? Kipa ve Carrefour Forumdan daha mantıklı alternatifler aslına bakarsak.
Aslan sen neden gelmiyorsun?![]()
Ctesi akşamı Forum otoparkında park yeri sıkıntısı yaşamamak için buluşma yerini Kipa Otopark Karting yanı olarak değiştirdik.
Bu sefer son, bir daha değiştirmicez.İşin şakası bir yana sürekli bir şeyleri değiştirdik ama maksat o gün orada canımız sıkılmasın.
![]()
Valla ben DOU ile geleceğim için sorun yokneresi olursa geliriz beraber. Tek sorun benim arabanın fotosunu soldan çekemicez
bugün yıkatayım dedim yıkamacıda dururken geldi biri patlattı sol arkadan. stop kırıldı çamurluk hafif göçtü felan
neyse yinede geleceğiz söz verdik ve orda olacağız tömükten gelecek olan varsada alabilirim ben Gondol Tatil Köyündeyim bilginize.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
elpadre mersınde![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
mersın tayfasıı ozelden pm atarsanız bulusma yrını ve saatınıı tam yazarsanız pm yoluyla glmk ıstıyurm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Abi cankucukdogan@hotmail.com ekle görüşelim![]()
walla bi daha değişirseniz kafa göz dalarım.ınsallah geleceklerın yarısı foruma dıger yarısı kıpaya gıtmez)
Kamer güzel diyorsunda yer sıkıntısı çekmemek için böyle bişeyi daha uygun gördük. Böylesi daha iyi olucak inan bana)
arabasında tup olan kac kısı varkı zaten saat 10 a kadar asada olsak 10 ndan sonra yukardada kımse olmıcak forum kapandıgı ıcın 9 9.30 gıbı cıkıp yerlesebılırdın tabı karar sızın
Valla kipa çok daha büyük geniş ve sakin. nerden baksan 15+ araba olucak forumun etrafı çevresi trafiği falan hiç riske gerek yok. Onun için kipa çok daha rahat. Gelirsen bekleriz gene. Yarın zaten bahadırlarla beraber olucaz biz. Ona söylersin o ayarlarsa ehliyetli birisiyle gelirsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)