User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
207 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Mersin PhotoShoot Day.

enginman01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_FresH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla mersin mersin olalı böyle buluşma görmedi gelen bütün arkadaşların ayaklarına sağlık herkesle tek tek ilgilenemesekte bir kusurumuz olduysa affola denemelerimizdeki engin nin araç mükemmel ötesi kardeşim allah kazadan beladan saklasın maşallah dielim dogu kardeşimin arabasıda dizele inat şahane gidiyor onda bin kere maşallah duyduğuma göre kamerde yardırmış dobloda agırlıgına ragmen ii gitti ve daha gidişini göremediğimiz tüm araçlara maşallah herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz bizi kırmayıp geldikleri için....
    Biz teşekkur ederız kardesım sizlerinde emegınıze saglık sızlerı tanımak cok guzeldı sizlerinde araclarınızada tekrar massallah tekrarlanması gerek mutlaka bukez bız sızı adanaya beklerız tantunı yedık bırde kebab yıyelım herkes msjlarının altına msnlerınıde yazarsa cok guzel olur msnden de gorusuruz bundan sonra
    Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:

maf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel geceydi herkesin ayağına sağlık...

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelen herkese ayrı ayrı teşekkürler. Çok güzel bi gündü. Misafirlerimizi iyi ağırladığımızı düşünüyoruz kusurumuz olduysa affola. Herkesin araçlarına maaşallah şimdiden.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkezee tek tek tesekkur ederımm hpınızden allah razı olsun benı mersınde yanlız bırakmadıgınız ııcn cok tesekkur ederım guzel bır organızyasyon olsun hepsınızden allah razı olsun dogu kardesımın dıesell cok guzel yuruyor vti ler falan masallahh tekrar cok tesekkur ederım yakın bır zamanda adana olucam fotoları beklıyourz sızlerle tanısmak cok guzeldı gurur verıcıydı benım ıcın ıyı varsınız tesekkurler mersın adana gazı antep
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkezee tek tek tesekkur ederımm hpınızden allah razı olsun benı mersınde yanlız bırakmadıgınız ııcn cok tesekkur ederım guzel bır organızyasyon olsun hepsınızden allah razı olsun dogu kardesımın dıesell cok guzel yuruyor vti ler falan masallahh tekrar cok tesekkur ederım yakın bır zamanda adana olucam fotoları beklıyourz sızlerle tanısmak cok guzeldı gurur verıcıydı benım ıcın ıyı varsınız tesekkurler mersın adana gazı antep
    Seviyoruz seni melliiiiii başgaaaan

DR059 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelen herkese tek tek teşekkür ederim. Bizi kırmayıp Adana'dan kalkıp gelen abi ve kardeşlerimize ayrıca teşekkür ederim.
    Hiç bir sorun yaşamadan kazasız belasız dolu dolu bir gün geçirdik. Ben bu kadar aracın gelmesini beklemiyordum açıkcası. Kipa otoparkta 25 tane filan araç vardı sanırım. Elimden geldiğince gelen herkesin aracını fotolamaya çalıştım. Gözden kaçanlar, unuttuklarım filan varsa kusura bakmasın. İnşallah yine buluşur, yine sohbetimizi eder fotoğraflar çekeriz.

350 küsür tane foto bende şu an bir bölümünü (flu çıkanla vs) ayıkladıktan sonra foruma eklemeye çalışacağacım.

Hepinize tekrar teşekkür ederim. Seviyoruz Çukurova buluşmalarını.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sizleri seviyorumm

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten harika bir buluşmaydı
    gelen tüm arkadaşların ayaklarına, fotograf sanatçımızın da ) ellerine sağlık güzel kareler yakaladığına eminim
    tekrarlanmasını dileriz her zaman bekleriz...

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ugurcan bekliyoruz fotolarını gelemedik
    aksiyon videolarıda varmış ekleyin çekinmeyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keyifli bir akşam oldu gelen herkesin ayağına sağlık, en kısa zamanda adanada görüşmek üzere eyvan kebap forever

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAHADIR24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keyifli bir akşam oldu gelen herkesin ayağına sağlık, en kısa zamanda adanada görüşmek üzere eyvam kebap forever
    forever adana kebap forever honda

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAHADIR24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keyifli bir akşam oldu gelen herkesin ayağına sağlık, en kısa zamanda adanada görüşmek üzere eyvam kebap forever
    edıt: eyvan kebap

peugeot 106 gtı

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelen herkese tesekkurler ugur fotoları bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben burdaykeb bı go kart yapalım

chevy_Boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_FresH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla mersin mersin olalı böyle buluşma görmedi gelen bütün arkadaşların ayaklarına sağlık herkesle tek tek ilgilenemesekte bir kusurumuz olduysa affola denemelerimizdeki engin nin araç mükemmel ötesi kardeşim allah kazadan beladan saklasın maşallah dielim dogu kardeşimin arabasıda dizele inat şahane gidiyor onda bin kere maşallah duyduğuma göre kamerde yardırmış dobloda agırlıgına ragmen ii gitti ve daha gidişini göremediğimiz tüm araçlara maşallah herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz bizi kırmayıp geldikleri için....
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelen herkese ayrı ayrı teşekkürler. Çok güzel bi gündü. Misafirlerimizi iyi ağırladığımızı düşünüyoruz kusurumuz olduysa affola. Herkesin araçlarına maaşallah şimdiden.
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı DR059 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelen herkese tek tek teşekkür ederim. Bizi kırmayıp Adana'dan kalkıp gelen abi ve kardeşlerimize ayrıca teşekkür ederim.
    Hiç bir sorun yaşamadan kazasız belasız dolu dolu bir gün geçirdik. Ben bu kadar aracın gelmesini beklemiyordum açıkcası. Kipa otoparkta 25 tane filan araç vardı sanırım. Elimden geldiğince gelen herkesin aracını fotolamaya çalıştım. Gözden kaçanlar, unuttuklarım filan varsa kusura bakmasın. İnşallah yine buluşur, yine sohbetimizi eder fotoğraflar çekeriz.

350 küsür tane foto bende şu an bir bölümünü (flu çıkanla vs) ayıkladıktan sonra foruma eklemeye çalışacağacım.

Hepinize tekrar teşekkür ederim. Seviyoruz Çukurova buluşmalarını.
    çok keyifli bir geceydi, tantuni mevzuu ayrı bi keyifti bu geceyi güzel kılan herkese çok çok teşekkürler. uğur ve murat kardeşlerim ilginiz ve alakanız için ayrıca teşekürler melii gecenin bombasıydı uğurcum fotoları en kısa zamanda bekliyoruz sanırım kamerde de baya bi poz var. en kısa zamanda iade-i ziyaret isteriz bahadır abinin dediği gibi eyvan forever

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eksik ya da kusurumuz olduysa affola. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık. Adana organizasyonunun saat ve tarihini belirleyin, gelmeyi çok isterim.

Fotoğrafların boyutu 8.0 mb filan olduğu için yüklemek zaman alıyor ama çoğu gitti azı kaldı. Akşama çıkar tüm fotolar.

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet her ne kadar erken ayrılmıs olsamda gercekten guzeldı

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DR059 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eksik ya da kusurumuz olduysa affola. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık. Adana organizasyonunun saat ve tarihini belirleyin, gelmeyi çok isterim.

Fotoğrafların boyutu 8.0 mb filan olduğu için yüklemek zaman alıyor ama çoğu gitti azı kaldı. Akşama çıkar tüm fotolar.
    8er mb niye yüklüyosun la kasma okadar ps le felan ufalt 1024 e yad ada 1280 bitmez öyleD

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tyMu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8er mb niye yüklüyosun la kasma okadar ps le felan ufalt 1024 e yad ada 1280 bitmez öyleD
    Totalde 84 adet foto yüklemiş olucam ve hepsi orijinal boyutunda. Daha önce uyarmış olsan sabaha kadar foto yüklemekle kasmazdım be Tymu. (Ayrıca gelmedin, yakışan olmadı yani.)

Fotoları photobucket üzerinden yüklüyorum, foruma eklediğim zaman boyutu aşırı büyük olmazsa sorun yok. 1 saat sonra filan konu açar tüm fotoları aktarırım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)