sahibinden'de bi tane eg sedan var b16 motorlu
biliyosun di mi?![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
arkadaşımda 320 ce si var bunun 93 model çok zevkli araç temizse tavsiye ederim direksiz olması camları indirince olan görüntü şahaneufak dokunuşlarla çok güzel olabiliyor. jantlarını beğenmedim ben ama brabus veya amg jant daha çok yakışıyor bu araçlara
çok güzel kasa bence görüntü kalite vs. ama bana kalırsa civic'ten inipde okadar eski arabaya binilmez gibi , ama aşağıdaki insanın kararını değiştirebilicek kapasitede
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lorinser/detay
eski kasa diye çok eziyorsunuz, bu aracın interior düzeni çoğu yeni model araçların konsoluna taş çıkartan cinsten
evet yaşlı olabilir ama bu kötü olacağını göstermez, daha sıkıdır, sürmeden anlayamazsınız,
yıla göre bakmak biraz saçma.. attan inip eşeğe binmek diyeceksiniz neredeyse ama bu durum ;yarış atından inip faytona binmeye benziyor bana göre![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
satarken sıkıntı yaratmıcak araba bakıyosan zaten aklından gecırmemen lazım,herkes alıcısı olmaz boyle arabaların.Eger ben zewk ıcın bınyorum dıyorsan o zaman dusunmeden alırdım ben olsam.Icı baska guzel dısı baska guzel arabanın,motor konusunda 400lerı 500 lerı asmıs mercedesler var,klasık olcak ama bakarsan bag olur bakmazsan dag olur ,belkı ufak tefek can sıkar eskı araba oldugu ıcın yerı geldımı o da parca fln beklersın edersın dıye dıyorum ama bınıp gezmenın verdıgı haz karsısında bence cok da dert olmaz,her kose basında gorulen arabalardan degıl sonucta ozel b araba
Genel olarak muhteşem bir araç bence. Onur arkadaşımızda var Ankara'da konuyu görürse yazar görsellik olarak civic i fena ezerkonforuda çok güzel dikkat çekici direksiz falan gideri var her şekilde
![]()
bence çok güzel görünüyor mercedes..baktırıp karar verin sorunu yoksa görünen bence değiştirin derim.
Abi yanlış anlamada bu tarz arabalar genelde geniş bütçesi olan insanlar için uygun..
Yarın bi gün bunun sagına soluna bişe olsa bi dünya masraf edeceksin.. Haliyle arabanın yaşı da var..
Civic gibi sorunsuz, sorun çıkarttıgında da kolay çözümlenen bi arabadan sonra bu seni ugraştırır kanımca..
Yerinde olsam mevcut arabanın yeni modeliyle degiştirmeyi yeglerdim.
Tango-1 never dies.
abi bencede gideri her türlü var cok şık durusu var heleki direksiz olması görsellik
açısından fena ezici durumda konfor olarakta civicten cok cok konforlu olduğunu
düşünüyorum ama bir arkadaşta demiş bu araçlar daha cok geniş bütçeli insanlara hitap
ediyor sahsi fikrim hondadan vazgeçme derim ben![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Abi yerinde olsam takaslarım biliyosun pederde 190E var bende Corolla 1.6 GLİ var ama Corolladan inip 190 a bindiğimde yaa Corolla araabmı diye düşünüyorum konforu rahatlığı kesinlikle son model günlük araçlarda yok 230 Ce için piyasası fazla olmayan bi araç şuan baktığın araç benimde favorilerimdeydi gerçekten çok güzel ve diri duruyor eğer hemen satmak istemem keyfini almak için binmek istiyorum dersen olabilir ama piyasası çok yavaş araçlar bunlar 2.5 aydır bizde satamadık 190 ı ki benimki en full modelinden biri fiyat olarak bence yüksek istemiş üste 2-2.5 olarak anlaşılırsa alınabilecek bi araç eğer bakımları zamanında yapılmışsa kolay kolay arıza çıkarmaz ama zamanında yapılmamış ise başına dertler açabilir ama Civic'e tercih edermisin deseler bir dakika bile düşünmem bunu belki bazı arkadaşlar yanlış anlar ama tadınnı almayan arkadaş beni anlamaz..
bunu tunç görse saldırırdıKerem abi görüntü çok çok iyi çalışıo olsam ben ciddi ciddi düşünür baktırır düzgünse almaya niyetlenirdim
yemişim yakıtını yaa ahh ahh şunun güzllgne bak
Bu model 102 motor olduğu için PMS beyinleri yok.Dolayısı ile böyle bir arıza yaşanmaz.
Şu zamanda 4 kapıları 13-17 arası ederken,Tek kapılıların o fiyatlara gitmesi çok tuhaf olur...
Bu arada 102 motorlar K-Jetronic olduğu için sıralı sistem bir kullamazsınız.
Parça fiyatları uygun,LPG ile 30 kuruşa yakın rakamlar döner.
İç fotoğrafları yok.Genelde iç ahşaplarda çatlama matlaşma olur,Ankara ve Bursa'da yenilenen yerler mevcut.
En güzel yanlarından bir tanesi hurdacılarda bir çok parçası bulunur ve hepsi farklı donanımlar içerdiği için kendi aracınıza adapte edebilirsin.Örnek; Elektrikli koltuk,ahşap direksiyon,Webasto,Dış ısı göstergesi,Arka başlık vs gibi bu liste uzar gider...
Kaporta aksamlarının yıldızlı olmasına dikkat edilir,İtalyan yan sanayileri mevcut piyasada genelde yamuktur,yerine oturmaz vs.Her parçanın üzerinde yıldız vardır.
Pazarı biraz yavaş,Soranı çok.
Eğer bir sorun olur ise yardımcı olurum her türlü...
R-Turbo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)