:) tabi abi ne demek plaka+tc kimlik nosunu verirsen bakarım
yetkili olduğumuz şirketler
ak
ankara
liberty
nippon
Printable View
şu aşamada ödeme günü gözüktüğü için beklemede olalım 20temmuz da da ötelerlerse şikayetini http://www.sigortatahkim.org/web/ind...d=49&Itemid=65 buraya yapabilirsin.
benzer bir olay benim de başıma geldi. aracım evimin otoparkında park halinde dururken, bitişikteki benzin istasyonundan elektrik kaynak çapakları sıçrayarak camlarımı ve tavan boyasını yakmıştı. eureko sigorta idi muhatabım. ancak şirket ile değil görevlendirdiği ömer isimli eksperle sorun yaşamıştım. adam kapı cam fitilim camlarımın değişmesine gerek yok kararı vermişti ve son derece ukala ve ciddiyetsiz tavırların akabinde çıktı bu kararı. tabi onunla muhatab olmama gerek bile olmadığını düşünerek tam 3 kere eureko sigorta genel müdürüne ulaştım. olay çözüldü. böyle garip şeyler oluyor. sessiz durmamak zorunda bırakıyorlar insanı. tavsiyem en yetkili kişiye ulaşmanızdır. geçmiş olsun..
Bende dubai grouptan kasko yaptırdım yeni :) bende merak ediyorum nasıl bir firmadır bilgisi olan varmıdır sorayım hazır konuswu açıkken
benimkide dubia group sorun yaşamamak dileğiyle :D
geçmiş olsun bu arada umarım kısa zamanda çözülür sorun
aslında sigorta şirketinin %20 önemi var. acenteniz ne kadar iyiyse sizinle ne kadar çok ilgilenirse hasarlarda o kadar memnun olursunuz..
Trafik sigortalarınızı istediğiniz firmalara yaptırında kasko ve konut sigortalarınızı her firmaya yaptırmayın. Mümkünse büyük acentelere yaptırın. Takipçisi olsun işinizin
aynen öyle. Babamın konut poliçeleri falan tek acentada babamın arkadşaı zaten acenta
pınar sana sigorta danışmanı olarak sponsorluk verelim:) ücretli olsun bari soru cevap kısmı :D