istanbul fiyatları kayseri ye bakarak çok fazla çıkıyor abi ; istanbul , ankara , izmir vs. bu gibi yerlerde kayseri gibi şehirlere bakarak kaza riski fazla oldugu için fiyatlar öyle çıkıyor .
Printable View
Axa'dan 226 ya yaptırdım dün trafik sigortamı.. Golf gti 2000 model...
34 ü sevmemeye başladım valla zaten 5 ay sonra bitcek bir daha bayılcaz 275 :)
efe sen bi baksana senden ne çıkıcak benimki pm atıyorum.
motor ııcn trafık sıgortası alabılırmıyım 2006 1000rr 34 plaka :)
motorlarda bizdeki en uygun rakam 68tl ama tckimlik noya göre artış/düşüş gösterebiliyor.
tabiki yeni tescil ise bu fiyat hasarsızlık indirimi varsa daha da düşer.
ARkadaşlar söyle birşey olabilir. BEn Anadolu sigorta acentesiyim. İşte pınar ak liberty vs acentesi .Başka arkadaşlarla olabilir sitemizde. Bu veya başka şirketler ile ilgili sıkıntıları olanlar bizlerle paylaşır. Sorunu çözmeye çalışırız. Şikayetvar.com gibi yani :)
şahini 100 tl ye yaptırmıstım :D:D
Emre abi geçmiş olsun gecen bende kaza yaptım hala ödicekler adamın parasını gectigimiz ayın 20sinden bu güne kadar bekliyor adam :(
Bana çarpan aracın trafik sigortası Anadoluydu. Aracım tamirden çıktıkdan 4 gün sonra paramı aldım
sikayetvar.com' şikayetimi belirttim, Euro Sigorta ile ilgili şikayetleri okudum, bu para mümkün değil hesabıma yatmaz, adamın birisi geçen sene mayısdan beri bekliyor, 1,5 sene olmuş, ve bunun gibi daha niceleri, allah belalarını versin, haram zıkkım olsun, çoluk çocuklarından fazlasıyla çıksın inşallah, hatta çoluk çocukları kaza geçirip gebersinler, eksper 7 hafta sonra gelsin ve uçurumdan cesetlerini çıkarsın benden bu kadar :ofk:
sigorta tahkim komisyonuna şikayet dilekçeyi yolladınız mı ?