takacak bısey yok zaten![]()
neden performans isterken ekonomi istemek ayıp karşılanıyor anlamıyorum... Geleceğin hem maddi hemde çevre kirliliği açısından araç yakıtı LPG olucak...
Bende her daim LPGciyim...
saygılar...
faruk konuyu açarken işin buraya geleceğini tahmin etmedi
hani tayyar töbe haşa tapılacak arabaya hemen saptırdılar olayı neyse kapansın gitsin
bence uzatmaya gerek yok FRK nıcklı arkadas zten yazmıs yanlıs yaptım ozur dılerım dıe olay o msjtan sonra bıtmıs zaten.tup takmak ayıp deıl egerkı satmayı dusunmuosa yada bu typer benım elımde kalır gıbı dusuncesı yoksa tabıkı takar rahat rahat gezer ama benım arabamda cok yakıo ama tup takmıorum cunku satmayı dusunuorum ve tuplu 106 yı cok rahat satacagımı dusunmuorum ama suan atıorumkı alfa 156 ım olsa mesela takarım tupumu gezerım satarkende sorun olmaz ama typer 106 vtec gıbı araclar tup takarsın takamassın deıl ama satarken rahatta satamassın gıbı gelıo bana bu benım dusuncem sadece dusuncemı soledım bu msjın ustundende polımık yapılmasın lutfen art nıyetlı bı msj deıldır!
herkesiz düşüncesi ayrı tabi ben olsam haftada 1 çıkartırım ama genede tüp taktırmam ama tabi herkesin kendne göre bi bildiği var adam tüp taktıracakmış taktırır bunda kötü bişi yok bence yani herkez bu konuda özgür adam ferrariye taktırmaya çalışmış ep3'e çokmu yani...
bide fazla uzatmaya gerek yok bence arkadaş gelmiş paşa paşa özür dilerim hatamı anladım demiş buda bi güzelliktir bence ortada sorun kalmamış....
arkadaşlar selim abi CFU tayyarın sahibidir kendisi bizm sanayide mıhcelın ve kumho yetkılı bayisidir..semtımıze ilk tayyarı getiren kişilerdir cfu ncm mrt 63 gibi arabalar kendısinin elinde gecmiştır...yani yaklaşık 7 8 sene gibi tayyar mazisi vardır artık adamlar bıktılar yani bende olsam bende aynısını yapardım..
vallahi ogun konuyu gorunce aynısını yazıcaktım mal adamın parayı vermis almıs istedigini takar istedigini soker sanki bana ferrarimide bu kadar yadırgadınız diye dedim simdi hondacılarla mucadeleye gırmeyim..
tebrikler abi guzel bi secim bu devirde performansa yonelik benzinli 2.0 litre hacimli araca binmek zor.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
konu anlaşılmıştır bu konunun daha fazla uzamasına gerek yoktur.
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)